Avşar'ın sevgilisi siyasete giriyor

Güncelleme Tarihi:

Avşarın sevgilisi siyasete giriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 14:54

Hülya Avşar'ın sevgilisi işadamı Sadettin Saran siyasete girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR İLE AŞK YAŞIYOR

FENERBAHÇELİ işadamı Sadettin Saran, Belediye Başkanı Halil Gülcü'nün daveti üzerine gittiği Manisa'nın Kula İlçesi'nde, siyasete gireceğinin sinyallerini verdi.

İşadamı Sadettin Saran'ı Kula'da Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Halil Gülcü ve koyu Fenerbahçe taraftarı olan tekstilci Halil İbrahim Topbaşoğlu, kızları 11 yaşındaki Şevval, 9 yaşındaki Feyza ve 9 yaşındaki Beyza Topbaşoğlu ile birlikte bir buket çiçekle karşıladı. Saran'ı karşılayanlar arasında 1978 yılında İzmir Türk Koleji'nde birlikte okuyan arkadaşı Halit Eryılmaz da yer aldı.

Saran, Eryılmaz'ın okul bahçesinde yıllar önce çektirdikleri iki fotoğrafı çerçeveleterek kendisine hediye etmesi karşısında çok duygulandı. Eryılmaz'ın CHP İlçe Başkanı olduğunu öğrenen Saran, “Ben de siyasete gireceğim. Ancak, aşırı sağ olmayan bir partide siyaset yapacağım. Bu parti Demokrat Parti (DP) olacak” dedi. Saran, Eryılmaz'a “Sizin partide değişim olmazsa, DP'ye gelirsiziniz” diyerek, espri de yaptı.

TARİHİ YAPILARI GEZDİ


Saran, daha sonra beraberindekilerle, ilçedeki tarihi Türkevi'ni ve Zabunlar Konağı'nı gezdi. Türkevi'nde Saran'a Kula'nın geleneksel yemeklerinden olan güveç, su böreği ve höşmerim ikram edildi. Kula Yaren Ekibi, halk oyunları gösterisi sundu. Daha sonra sevgilisi Hülya Avşar'ın Kenan Kalav ile birlikte ‘Tutku’ filmini çevirdiği tarihi Beylerevi'ni ziyaret ederek burada incelemelerde bulunan Saran, Belediye Başkanı Gülcü'den bilgi aldı. Saran, Belediye Başkanı Gülcü'den Beylerevi'in restorasyonu için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi.

ÖZÜRLÜLERİ SEVİNDİRDİ

80'nci Yıl Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Saran, buradaki 65 zihinsel özürlü kadına eşofman ve spor ayakkabısı dağıttı. Özürlü kadınlardan Şahande Gül ve Mazgül Akman, Saran'a kendileri yaptıkları Hülya Avşar'ın fotoğrafının ve Fenerbahçe logolu kendi resminin bulunduğu birer çerçeve hediye etti. Saran, rehabilitasyon merkezinin yanına spor tesisinin yapılması için 100 bin YTL'ye alınacak arsa için paraya ihtiyacı olduğunu öğrenince destek sözü verdi.

Saran'a ziyareti sırasında Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen, CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ünveren de eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!