Avrupa’dan onay

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’dan onay
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya Koleji'nin aralık ayında uygulamaya koyacağı Türkiye'deki ilk kurs programı, Avrupa Otelcilik Okulları Birliği tarafından kabul edildi.

ANTALYA'nın ilk özel okullarından Antalya Koleji, Türkiye'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Aralık ayında uygulanmaya başlanacak yetişkinler için turizm kursu, Avrupa Otelcilik Okulları Birliği tarafından da kabul edildi. Kurslara işsiz lise mezunları ile yurt dışından kesin dönüş yapan ailelerin çocukları da katılabilecek.

SERTİFİKA VERİLECEK

Okul Müdürü Ali Alp Arslan, halen otellerde çalışıp da belgesi olmayan personellerinde kurslara katılabileceğini ifade etti. Arslan, ‘‘Amacımız turizm sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek. 2 bölüm halindeki kurslarımıza katılan çalışan ve çalışmayan herkes alacağı sertifika ile mesleğini belgeleyecek’’ dedi.

İKİ BÖLÜMLÜ KURS

Aralık ayındaki kursların birinci bölümünde; Servis-Bar, Daktilo ve Sekreterlik, ikinci bölümde ise; İngilizce, Türkçe, Almanca, Rusça, El Sanatları, Yemek Pişirme ve Bilgisayar kursları yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da onaylanan kursların piyasadakilere oranla düşük ücretli olacağı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!