Avea, Blackberry'nin kapsamını genişletti

Güncelleme Tarihi:

Avea, Blackberrynin kapsamını genişletti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2005 13:25

Avea, Blackberry Bireysel Servisi ile bireysel kullanıcılara sunduğu veri ve ses iletişim hizmetlerinin kapsamını genişletti.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bireysel kullanıcıların hareket halindeyken e-posta gönderip almalarını ve internette sörf yapmalarını sağlayan BlackBerry Bireysel Servisi'ne abone olduklarında kullanıcılara Avea tarafından 10 adete kadar kurumsal veya kişisel e-posta hesabına tek bir cihazdan erişime olanak tanıyan tek bir e-posta hesabı (KullanıcıAdı@avea.blackberry.com) veriliyor.

Avea Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Paksoy, bu servisi bütün mevcut ve potansiyel abonelere sunma sözlerini tutmaktan gurur duyduklarını kaydetti.

BlackBerry, tek bir entegre cihazda e-posta, telefon, ajanda, internet tarayıcı, metinli mesaj ve kurumsal veri uygulamaları gibi özellikleri birleştiren dörtlü bant cep telefonları olarak biliniyor.
Handsfree aramalar için kablosuz kulaklık ve araç kitini destekleyen bluetooth özelliğine sahip olan BlackBerry'nin, 7290 ve 7100g isimli iki modeli de kullanıcılara masalarından uzakta iken iletişim ve bilgileriyle temasta kalma imkanını tanıyor. (İSTANBUL/A.A)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!