Avcılar'da üst geçidi yıkan tankerin şoförü tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda üst geçidi yıkan tankerin şoförü tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 15:18

AVCILAR’da dorsesi açık haldeki tankeriyle üst geçide çarparak 1 kişinin ölümüne neden olan tanker şoförü Ekrem Cebeci, taksirle ölüme neden olmak suçundan tutuklandı.

Haberin Devamı

Ayrıntılar geliyor...

Avcılarda üst geçidi yıkan tankerin şoförü tutuklandı
AVCILAR’DA TANKER TERÖRÜ

DEHŞET ANLARINDAN KARELER

DÜNYA DEHŞETİ BÖYLE GÖRDÜ

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Avcılar’da dün tankerin açık damperiyle seyir halindeyken üst geçide çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yusuf Kaya, ailesi, yakınları ve arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

38 yaşında vefat eden Yusuf Kaya’nın cenazesi saat 12.00 sıralarında Büyükçekmece Yeni Mezarlık Gasilhanesi’nden ağabeyi Seyfi Kaya ve akrabaları tarafından alındı. Kaya’nın cenazesi Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hacı Ali Akyazıcı Camii’ne getirildi. Cenaze törenine başta Kaya’nın ailesi, yakınları ve iş arkadaşları olmak üzere Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende taziyeleri Yusuf Kaya’nın ağabeyi Seyfi Kaya, annesi Fadime Kaya ile ablaları Emine Oruç ve Kezban Aslan tarafından kabul edildi. Almanya’da yaşayan ve vefat haberini alır almaz İstanbul’a gelen Seyfi Kaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada büyük bir üzüntü yaşadığını dile getirdi. Konuşmakta zorluk çeken ağabey Kaya, meydana gelen kazanın normal bir kaza olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

"DÜNYAMIZ YIKILDI"

Ayakta durmakta güçlük çeken anne Fadime Kaya ise oğlunun tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan acılı anne, olayı haberlerde öğrendiklerini belirterek, "Kazayı televizyonda izlerken kızım aracı tanıdı, dünyamız yıkıldı. Sonra telefonla aradık ancak çaldığı halde cevap vermiyordu. Melek gibiydi. Doyamadım oğluma" diye konuştu.

"BU DERSLER BİTMİYOR"

Öte yandan cenazeye katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Yusuf Kaya’nın 1990’lı yıllarda 7 yıl kendi şirketinde çalıştığını ifade etti. İnsan hayatının ucuzlatılmaması gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, "Bazen bir yol inşaatı yapılıyor. Onlarca insan ölüyor ancak kimse kimseden hesap sormuyor. Bu anlamda yöneticisinden herkese vatandaşların duyarlı olma sorumluluğu vardır. Bu bize ders olsun diyeceğim ancak bu dersler de bitmiyor. İnşallah bu son olur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yusuf Kaya için cenazeye katılanlardan helallik alınmasının ardından öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Kaya’nın cenazesi Yakuplu Mezarlığı’nda defnedildi. - Enver ALAS / İSTANBUL, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!