Avcılar'da polise saldırı

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda polise saldırı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2009 13:10

Avcılar'da bir polis memuru, silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Denizköşkler Mahallesi'nde devriye görevi yapan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis ekibine silahlı saldırıda bulunuldu.

Saldırı sonucu yaralanan bir polis memuru, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇAPKIN, YARALI POLİSİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaralanan polis Ufuk Eren'in tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Çapkın hastaneden ayrılırken gazetecilere iki şüphelinin yaralı olarak yakalandığını söyledi. Hüseyin Çapkın, “Arkadaşlarımız yolda şüphe çeken kişiyi durduklarında biri silahı çekiyor ve polis arkadaşımızı vuruyor. Vurulan polis arkadaşımızın yanındaki ekip arkadaşı da onlara ateş ediyor. Onlardan birini omuzundan birini de ayağından vuruyor. Başka bir ekibimiz de yaralanan iki şüpheliyi yakalıyor. Şahıslar illegal terör örgütü mensubu. Üst üste giyinmişler. Bundan bir eylemden sonra üzerlerindekileri çıkararak eşgali tarifi güçlendirdikmek istediklerini anlıyoruz. Bir otomatik tüfek ile iki de tabancaları var. Yaralı arkadaşımızın şuuru açık” dedi.

Haberin Devamı

YARALI HALDE SLOGAN ATTILAR

Yaralı iki saldırgan Esenyurt Devlet Hastanesi'nden sevk edilirken “Yaşasın MLKP” diye slogan attı. İki yaralı da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!