Av tüfeğiyle öldürüp cesedini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Av tüfeğiyle öldürüp cesedini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2013 09:25

KAHRAMANMARAŞ’ta, alacak konusunda tartıyan iki kişiden 31 yaşındaki Durdu Mehmet K, av tüfeği ile arkadaşı 45 yaşındaki Meriç Yılmaz’ı öldürürken cesedini yaktığı ortaya çıktı. Durdu Mehmet K, jandarma ve polisin operasyonuyla kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece merkeze bağlı Sarıkaya Köyü’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Durdu Mehmet K, Meriç Yılmaz ve Bekir E., ile piknik yapmak için dün akşam saatlerinde ormanlık alana gitti. Piknik sırasında Durdu Mehmet K ile Yılmaz arasında para konusunda tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve kavgaya dönüşen tartışmada Durdu Mehmet K, otomobilinde bulunan av tüfeğini alarak Meriç Yılmaz’a ateş açtı. Meriç Yılmaz, vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde öldü.

Meriç Yılmaz’ın ölümü üzerine paniğe kapılan Durdu Mehmet K, otomobilinde bulunan benzin şişesini aldı. Öfkeli adam iddiaya göre, üzerine benzin döktüğü Meriç Yılmaz’ın cesedini yaktı. Olanları dehşet içerisinde gören Bekir E. kaçarak durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Bekir E.’nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve jandarma sevk edildi. Olayın meydana geldiği alanda güvenlik önlemi alan ekipler, ormanlık alanda Durdu Mehmet K’yi yakalamak için çalışma başlattı. Çevrede inceleme yapan ekipler, Durdu Mehmet Kdağlık alanda saklanırken yakaladı. Gözaltına alınan Durdu Mehmet K, sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Meriç Yılmaz’ın yakılan cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Necip Fazıl Şehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!