AUZEF sınav yerleri açıklandı - AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

AUZEF sınav yerleri açıklandı - AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2019 17:20

İstanbul AUZEF sınav giriş yerleri açıklandı. 2019 AUZEF bahar dönemi vize sınavı 4-5 Mayıs'ta yapılacak. Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere 4 oturumda gerçekleştirilecek. Sınav belgelerinde eksik olan adaylar, sınava giremeyecek. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavı için geri sayım devam ederken beklenen duyuru geldi. AUZEF sınav yerleri adayların erişimine açıldı. AUZEF öğrencileri sınav giriş belgelerini belirlenen tarihler arasında http://sinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresini kullanarak alabilirler. 

AUZEF NEDİR?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir.
2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye’deki tek açık ve uzaktan öğretim hizmeti veren fakültedir.

2018 yılı itibariyle AUZEF bünyesinde 19 Lisans, 17 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 23’ü Açıköğretim, 18’i AUZEF’e bağlı Uzaktan Öğretim, 2’si de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Öğretim programıdır.

AUZEF tüm öğrencilerine dünyanın her yerinde, internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır.
“Sınavsız İkinci Üniversite” kapsamında, yükseköğretim kurumlarının lisans programlarında okuyan/mezun olan tüm öğrenciler lisans veya ön lisans açıköğretim programlarına, ön lisans programlarında okuyan/mezun olan tüm öğrenciler ise ön lisans açıköğretim programlarına kayıt yaptırabilirler.

AUZEF Mobil uygulamasıyla zaman ve mekandan bağımsız olarak, öğrencilerimiz ders materyallerine erişim sağlayabilirler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!