Atlarla arası çok iyi olup birçok oyuncuya at binme dersi veren ünlü oyuncu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Atlarla arası çok iyi olup birçok oyuncuya at binme dersi veren ünlü oyuncu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2019 10:12

Atlarla arası iyi bir oyuncu olan Cemal Hünal, birçok oyuncuya da at binme dersi vermiştir. Peki, oyunculara at binme dersi veren ünlü oyuncu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o oyuncu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Atlarla arası çok iyi olan Cemal Hünal, birçok oyuncuya da ders vermiştir. 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. 

Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. 

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır.

Haberin Devamı

Cemal Hünal, Ayşe Arman'a verdiği röportajda atlarla ilgili şu ifadelere yer vermiştir;

Yalova Ortaburun Köyü’nde oturan 60 yaşlarında bir atçı abim var, Muammer Abi. O "At ve köpeğe yaklaşırken şapka takacaksın!" der, "Hani bebeklerin tepesi, bıngıldağı yumuşaktır, orayı korumak gerekir ya, işte at ve köpek de insanı oradan resim gibi görür. Ne düşünüyorsun, ne yapıyorsun bilir, o yüzden ona yaklaşırken şapka tak!" Ben bunu öğrendiğimden beri şapka takmıyorum çünkü benim saklayacak hiçbir şeyim yok, görsün anasını satayım.

Bu işi çok iyi bilenler "Oğlum atlarla bu ne samimiyet?" diye bana kızıyorlar, "Biraz mesafe koyman lazım, kaza- maza çıkar." Ben belli şeylerle yüzleşmeyi ve çarpışmayı göz alıyorum. Ama bir keresinde göğsümden bir parça kopardı. Çayırda serbest bırakmıştım. Otluyordu, onu toplamaya gittim, benimle oyun oynamaya karar verdi, başını kurtardı ve saldırdı. Olsun, canı sağ olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!