Atatürk heykeline Galatasaray forması

Güncelleme Tarihi:

Atatürk heykeline Galatasaray forması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2012 10:08

Süper Kupa'yı Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek müzesine götüren Galalatasaray, taraftarlarını yurdun dört bir yanında sokağa döktü. İstanbul'da kutlamaların merkezi Taksim Meydanı olurken Adıyaman'da sevincin dozunu kaçıran taraftarlar Atatürk heykeline sarı kırmızı forma astı.

Haberin Devamı

Erzurum’daki Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçta Fenerbahçe’yi yenen Galatasaray Süper Kupanın sahibi oldu. İkinci yarının büyük çoğunluğunu on kişi oynayan Galatasaray maçtan galip ayrıldı. Maç sonucu Taksim Meydanı’na akın eden taraftarlar meşale yakıp sevinç gösterisinde bulundu.Takımları lehinde slogan atan grup üyeleri Taksim Meydanı’nda gönlünce eğlendi. Taraftarlar, Fenerbahçe’yi yendiklerine ve Süper Kupayı aldıklarına çok sevindiklerini söyledi. Taksim Meydanı’na otobilleriyle gelen taraftarlar defalarca tur attı.

İŞTE GALATASARAYLILAR'IN KUPA SEVİNCİ / WEB TV

ATATÜRK HEYKELİNE FORMA

Haberin Devamı

Adıyaman'da da Galatasaraylı taraftarlar takımlarının TFF Süper Kupa’sını kazanmasının ardından sevinç gösterisi yaptı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda taraftarlar, Sümer Meydanı’ndaki Atatürk büstünü Galatasaray formasıyla süsledi.


Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3 - 2 mağlup etmesinin ardından Galatasaray takımı TFF Süper Kupa’sının sahibi oldu. Sarı kırmızılı takımın taraftarları Adıyaman’da kutlama yaptı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte araçlarıyla il merkezinde konvoy yapan kalabalık taraftar grubu daha sonra Sümer Meydanı’nda bir araya geldi. Burada takımları lehine slogan atan grup, uzun süre kutlama yaptı. Bu sırada bazı taraftarlar meydandaki Atatürk anıtına çıktı ve Atatürk’ün büstünü Galatasaray formasıyla süsledi.

Geç saatlere kadar süren kutlamalar, herhangi bir olay çıkmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!