Levi´s´ın Türkiye genel müdürlüğüne Sibel Üney..." />Levi´s´ın Türkiye genel müdürlüğüne Sibel Üney..." />

Atama...Transfer...Atama...Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Atama...Transfer...Atama...Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2001 14:33

 Levi´s´a genç genel müdür
Haberin Devamı

Levi´s´ın Türkiye genel müdürlüğüne Sibel Üney getirildi. 1 Mayıs 2001 itibarıyla yeni görevine başlayan Üney, daha önce Nestle Türkiye´de satış müdürü olarak görev yapıyordu. 32 yaşındaki Üney, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunu. İş yaşamına 199´de Pepsi Cola Servis Dağıtım´da satış yöneticisi olarak başladı. İki yıl sonra Frito Lay´da mağazalar müdürü oldu. 1995-1997 arasında Johnson & Johnson´da ulusal zincir mağazlar müdürü ve ticari pazarlama müdürü olarak çalıştı.

 Murat Göçe Servodata'da

Murat Göçe, Servodata'da satış, pazarlama ve teknik destek hizmetlerinden sorumlu yönetici olarak göreve başladı. Göçe, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Yüksek Teknisyenliği bölümlerinden mezun. MCSE Microsoft System Engineer, ASE Compaq Accredited System Engineer, NSP HP Networked Systems Professional sertifikasyonlarına sahip. Servodata ekibine katılmadan önce sırasıyla, Ekim Bilişim Teknolojilerinde genel müdür, Koçkaya Bilgi İşlem A.Ş'de satış koordinatörü, Mikrokom Bilgisayar'da genel müdür olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Planet'te iki yeni isim

Teknoloji Holding şirketlerinden Planet, Temmuz ayında 2 yeni ismi transfer etti. Şirketin satış yöneticiliğini Aslı Uzer ve Ürün Müdürlüğünü Ender Abdullah yürütecek. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu olan Aslı Uzer, yeni projelerle ilgili pazar araştırmaları gerçekleştirme ve müşteri tanımlamaya yönelik çalışmalar yapacak. Uzer, daha önce Ixir'in piyasa araştırmalarını gerçekleştiriyordu. Ender Abdullah, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu. Abdullah, Veripark şirketinde B2B ve B2C projelerinde, Demirbank'ın kurumsal internet projesinin analiz, geliştirme ve uygulamasında, KoçSistem'in Call Center projesinde görev aldı.

Time´da yeniden yapılanma

Siemens Kurumsal Şebekeler´de satış ve pazarlama müdürü olarak çalışan Coşkun Yıldız ileri teknoloji şirketi Time Communications´a katıldı. Yıldız satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu. Yıldız ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu. Eğitimine bir süre Almanya´da devam etti. Ardından Koç Üniversitesi İşletme bölümünden master derecesi aldı. Çalışma hayatına Almanya´da başlayıp, Siemens´te devam eden yıldız, şirketin çeşitli yönetim kademelerinde görev yaptı.

Haberin Devamı

Uçar´a Aygaz´da yeni görev

Aygaz´ın Otogaz Pazarlama Müdürlüğüne LPG1 Proje Yöneticisi Rıdvan Uçar getirildi. Uçar, ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü´nün Lisans ve Yüksek Lisans programlarını tamamladı. 1991-1995 arasında TÜBİTAK-SAGE´de Proje Yöneticisi olarak çalıştı. 1996´da Aygaz Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü´nde Dökmegaz Satış Sorumlusu olarak görev yaptı. 1997´de Pazarlama Sorumluluğuna atandı. Uçar, bu yıl Koç Üniversitesi´nde ´Yönetici MBA´ programını tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!