ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF final tarihi

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak İşte AÖF final tarihi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 13:55

ATA AÖF sınav sonuçları için gözler Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesinde! Peki, sonuçlarla ilgili son durum nedir? Yeni bir açıklama geldi mi? ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçların yanı sıra final tarihi de merak konusu oldu. Peki, AÖF güz dönemi final sınavı ne zaman yapılacak? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve diğer fakültelerde eğitim gören AÖF öğrencilerinin merak ettiği sorulara yanıtlar detayda!

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Heyecanla girdikleri sınavın sonucunu bekleyen adaylar, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesini ziyaret ediyor. Öğrenciler, fakültenin resmi sitesi üzerinden girdikleri bilgilerle güz dönemi ara sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekler. AÖF güz döneminin ilk ayağını atlatan öğrencilerin merak ettiği bir diğer konu ise final tarihleri. İlk sınavı iyi veya kötü bir şekilde atlatan açıköğretim öğrencileri, güz döneminin finaline iyi bir şekilde hazırlanabilmek için AÖF final sınav takvimini araştırıyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçlarıyla ilgili son durum nedir? Final tarihleri belli mi? Güz dönemi finalleri ne zaman yapılacak? 

Sonuçlar için meraklı gözlerle bekleyen öğrenciler, atılan her adımı, yapılan her açıklamayı yakından takip ediyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin ATA AÖF sınav sonuçları, fakültenin resmi sitesi üzerinden açıklanacak. ATA AÖF sonuçları, Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Öğrenciler, T.C. Kimlik No ve parola bilgileriyle ata aof obs sistemine giriş yaparak sonuçlarını görebilecek. Öğrencilerin merak ettiği başka bir konu sınav soruları ve cevap anahtarına nasıl ulaşacağı oldu. İşte, ATA AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı!

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BU ADRESTE OLACAK

SORU VE CEVAPLARA NASIL ULAŞILIR?

ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarları ataaof.edu.tr internet sitesinden yayınlandı. ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarlarına ulaşmak isteyen öğrenciler, Atatürk Üniversitesi’nin resmi sitesi üzerinden erişim sağlayabilirler. ATA AÖF final sınavı sonucunu öğrenen öğrenciler bütünleme sınavına kalıp kalmadıklarını da öğrenecekler. ATA AÖF sonuçları, Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. T.C. Kimlik No ve Parola bilgileri girildikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılarak sonuçlara ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

AÖF FİNAL TARİHİ VE SINAV TAKVİMİ

ATA AÖF final tarihlerinin netleşmesiyle birlikte AÖF final tarihleri yeniden gündeme geldi. Güz döneminin ilk sınavlarından bekledikleri puanı alamayan öğrenciler, şimdiden final hazırlığı yapabilmek için 2016-2017 sınav takvimini sorgulamaya başladı. AÖF final sınavları yakında başlıyor. AÖF tarafından ilan edilen sınav takvimine göre adaylar 14-15 Ocak tarihlerinde final sınavlarına girecek. Bahar Dönemi ara dönem sınavları ise 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Akademik takvime göre Bahar Dönemi final sınavları 27-28 Mayıs 2017 olarak yer alırken 2016-2017 öğretim yılı tek ders sınavı ise 15 Temmuz 2017 olarak ilan edildi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!