ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı Sorgulama nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 13:28

ATA AÖF 2019-2020 dönemi final sınav sonuçları için beklenen sonuçlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Sınavın üzerinden 10 günlük bir zaman diliminin geçmesiyle birlikte merakla araştırılan ATA AÖF sınav sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, ATA AÖF final sonuçları nereden sorgulanır? İşte, merakla araştırılan ATA AÖF sınav sonuçları

Haberin Devamı

ATA AÖF final sınav sonuçları, ikamet ettikleri illere yakın bir konumda sınava giren birçok kişinin gündeminde yer alıyordu. Birçok farklı bölümden sınav düzenleyen ATA AÖF, değerlendirme işlemlerini tamamlamasının ardından sonuç bilgilerini kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte, ATA AÖF final sonuçları hakkında ayrıntılar...

ATA AÖF sınav sonuçları üniversite tarafından açıklandı. ATA AÖF sınavının sonuçları, geçtiğimiz sınav dönemlerinde olduğu gibi kurumun 14 gün içerisinde kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Açıköğretim Programları uygulayan üniversitelerde (Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi) uygulama birliği sağlanması amacıyla Açıköğretim programlarında uygulanması gereken ölçme ve değerlendirme ilkelerini belirleyerek, 18-03-2016 tarih ve 10675850160-106-16196 sayılı yazısıyla bu hususlar üniversitelere dağıtılmış ve bu konuda yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği bildirilmiştir.

Adı geçen düzenlemede:

Haberin Devamı

“Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı götürmesi” hükmüne yer vermiştir. Bu nedenle tüm sınavlarda 4 yanlış 1 doğru cevabı götürmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!