ATA AÖF sınavı yarın saat kaçta? ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınavı yarın saat kaçta ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 12:39

ATA AÖF sınavı güz dönemi final oturumları için kısa bir süre kaldı, sınav saatleri ve sınav giriş belgesi için araştırmalar yoğunluk kazandı. Atatürk Üniversitesi'nin açıköğretim bölümlerine kayıtlı olan öğrenciler, 'ATA AÖF sınavı yarın saat kaçta? ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?' gibi sorulara yanıt arıyor. İşte ATA AÖF sınavıyla ilgili detaylar!

Haberin Devamı

ATA AÖF güz dönemi final oturumları için kısa bir süre kala ‘sınav giriş belgesi’ gündeme geldi. Atatürk Üniversitesi AÖF sınav yerleri bilgisini de içeren sınav giriş belgesi online sistem üzerinden görüntüleniyor. Peki ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? ATA AÖF ne zaman?

Açıköğretim öğrencileri ilk olarak Atatürk Üniversitesi’nin resmi Facebook hesabı üzerinden bilgilendirildi. Öğrenciler, tüm oturumlarda yanlarında bulunması gereken ATA AÖF sınav giriş belgesinin çıktısını ‘https://obs.atauni.edu.tr/’ adresi üzerinden alabilecek. Peki ATA AÖF güz dönemi final sınavı yarın saat kaçta?

ATA AÖF Ara Sınavlar (Vize) 2-3 Aralık 2017 tarihleri arasında yapıldı. Yarıyıl Sonu Sınavı (Final) 20-21 Ocak 2018 tarihleri arasında, Bütünleme Sınavı 24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAVI SAAT KAÇTA? KAÇ SAAT SÜRECEK?

20 Ocak Cumartesi ve 21 Ocak Pazar günlerinde 09.30'da başlayacak olan sınav, her bir oturum için 30 dakika sürecek. Öğrenciler, gün içerisine yayılan derslerden sınavlara katılım sağlayacak.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

1. Fotoğraflı ATA-AÖF Sınav Giriş Belgesi
2. Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport.)Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.Fotoğraflı Sınav Giriş Belgenizi https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.

• Sınava giriş için; Öğrenci Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi (Ehliyet), Mesleki Kimlik Kartları, Askeri Kimlik Belgeleri ve Baro Kartı gibi özel kimlik kartları kesinlikle geçerli değildir.

 

BAKMADAN GEÇME!