Astsubayı şehit eden PKK'yı protesto

Güncelleme Tarihi:

Astsubayı şehit eden PKKyı protesto
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2006 15:47

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde geçen pazar akşamı astsubay Levent Çevik’in şehit edilmesi, düzenlenen bir yürüyüşle kınandı.

Haberin Devamı

Yürüyüş sırasında konuşan Beytüşşebap AKP İlçe Başkanı Muzafer Engin, olayı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirterek, “Bundan sonra hepimiz birer Levent olacağız” dedi.

Astsubay Levent Çevik’in şehit edilmesini protesto eden Beytüşebaplı'lar Cumhuriyet meydanında bir araya geldi. ‘Ayrımcılığa hayır, kardeşliğe evet’, ‘Gemimizi delmeyin’, ‘Teröre hayır’, ‘Huzura uzanan eller kırılsın’, ‘Bölücülük yapanlar bizden değildir’, ‘Levent’ler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ ve ‘Beytüşşebap’a sahip çıkalım, Levent’ler ölmesin’ yazılı dövizleri taşıyan yaklaşık 150 kişi, şehit edilen Astsubay Levent Çevik’in vurulduğu eve kadar yürüdü.

PKK aleyhine sloganların atıldığı yürüyüşe köy korucuları da katıldı. Yürüyüş sırasında bir konuşma yapan AKP Beytüşşebap İlçe Başkanı Muzafer Engin, “Beytüşşebap hepimizindir. Beytüşşebap’ın huzuru için, Beytüşşebap’ın refahı için canla başla hepimiz söz veriyoruz. Hepimiz birer Levent’iz, hepimiz birer astsubayız, hepimiz birer polisiz, hepimiz birer askeriz ilçemizde huzur istiyoruz. Bu olayı şiddetle ve nefretle kınıyorum” dedi.
Yürüyüş, Hükümet konağında son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!