Aslan babama dua edin

Güncelleme Tarihi:

Aslan babama dua edin
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 00:36

MARDİN’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle yaşanan çatışmada önceki gün göğsünden ve kolundan yaralanarak GATA’ya kaldırılan özel harekât polisi Cengiz Gönültaş’tan iyi haber geldi. Yaralı polisin kızı Büşra Gönültaş, Facebook’ta “GATA’da yatmakta olan babam ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkmıştır. Durumu gayet iyidir” mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Gönültaş “Aslan korkusuz yiğit babam benim” diye başlayan, 28 Mart’ta paylaştığı mesajında ise özetle şöyle dedi: “Yaşım 19 olmak üzere... Babam kendimi bildim bileli dağlarda, operasyonlarda, görevlerde... Birçok şeyi onsuz yaşadım. Ama hiçbirini umursamadım, nefes alsın, hayatta olsun yeterdi. Vatan, millet, bayrak aşkını ondan öğrendim... Ülkem için yeri geldiğinde korkusuzca canımı vermem gerektiğini. Her şeyin verilebileceğini ama vatanın verilmeyeceğini...

Aslan babama dua edin

Polis, asker çocuğu olanlar ne demek istediğimi çok iyi bilir. Babanız her göreve çıktığında siz de göreve çıkarsınız aslında. Babanızın bulunduğu yerden şehit, yaralı haberi gelince yüreğiniz ağzınıza gelir. Sonra öğrenirsiniz babanız olmadığını. Kimseye göstermeden sessiz sedasız ağlarsınız bir yerde... Baban için, yaşananlar için, bütün şehitler için...Şimdi canım babam için dua istiyorum hepinizden. Rabbim seni başımızdan eksik etmesin Canım babam benim.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!