Aşkı uğruna atladı

Güncelleme Tarihi:

Aşkı uğruna atladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 17:10

İZMİR'de, lise son sınıf öğrencisi M.K., ailesinin görüşmesini istemediği erkek arkadaşının adını haykırdıktan sonra yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki kayalıklardan atladı. Düşerken ağaçlara takıldığı için ölümden dönen genç kızın, hastanedeki tedavisi sürerken, belinde ve bacaklarında kırıklar olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Buca İlçesi'ndeki Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki M.K., dün saat 18.30 sıralarında, ders bitimi tek başına Susuz Dede Parkı'na gitti. Buradaki kayalıkların kenarında bir süre oturan genç kız, daha sonra erkek arkadaşı A.'nın adını haykırıp kendini 20 metre yükseklikten aşağı bıraktı. Genç kızın, haykırmasını duyan ve düştüğünü gören çevredekiler, hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, yaralı genç kızı, atladığı yerin hemen karşısındaki özel bir tıp merkezine götürdü,. Burada ilk tedavisi yapılan M.K., hemen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

AĞAÇLAR KURTARDI

Acil Servis'te tedaviye alınan genç kızın, belinde ve bacaklarında kırıklar bulunduğu saptandı. Liseli aşık M.K.'nin, atlayıp düşerken ağaçlara takılmasının mucize eseri kurtulmasına sebep olduğu bildirildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, hayati tehlikesi bulunan M.K.'nin, erkek arkadaşıyla ilişkisine ailesince karşı çıkılması nedeniyle bunalıma girdiği ileri sürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!