Askerlere ‘Tertip Kart’

Güncelleme Tarihi:

Askerlere ‘Tertip Kart’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2005 12:42

Doğan Telekom, askerlere özel bir kart hazırladı. Kısa süre önce piyasaya sunulan Tertip Kart, askerlerimizin hangi şehirde olurlarsa olsunlar sevdikleriyle rahat ve uygun fiyatlarla iletişim kurmalarını sağlıyor. Tertip Kart sadece askeri birliklerde satılıyor.

Haberin Devamı

Farklı özelliklerdeki arama kartlarıyla iletişim sektöründeki konumunu güçlendiren Doğan Telekom, şimdi de askerler için özel bir ürün sunuyor. Tertip Kart adıyla Ekim ayı başında piyasaya çıkarılan bu yeni ürün, askeri birliklerde satılıyor.

 

“Kazı-konuş, kullan-at” mantığıyla üretilen Tertip Kart, 5 ve 10 YTL’lik iki seçenekle askerlerin hizmetine sunuluyor. Bu kartı kullanan askerler, şehirlerarası, GSM ve milletlerarası aramalarını avantajlı fiyatlarla yapabiliyorlar. Örneğin, 10 YTL’lik Tertip Kart satın alındığında, şehirlerarası 54 dakika, Almanya ile 45 dakika, cep telefonları ile de 18 dakika görüşme yapılabiliyor.

 

Haberin Devamı

Tertip Kartı kullanmak için, kartın arkasındaki PIN kodu bölümünü kazımak ve ardından 0811 238 20 20 numaralı ücretsiz erişim hattını arayarak bu kodu tuşlamak yeterli oluyor. Bu işlem yapıldıktan sonra, aranan numara tuşlanarak normal telefon görüşmesi yapılıyor.

 

Tertip Kart ile ilgili ayrıntılı bilgi www.dogantelekom.com adresinden ya da 0212 478 0 272 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’nden alınabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!