Aşk Yeniden dizisi 57. bölüm fragmanında sürpriz terapi!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden dizisi 57. bölüm fragmanında sürpriz terapi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 13:23

Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümünde Mukaddes, herkesi bir oyunun içine sürüklüyor. Peki Mukaddes'in planı nelere sebep olacak? Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı ile izleyici karşısında. Salı akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Selim'in kaçırılması aile fertlerini sarsıyor. Mukaddes'in planı ile herkes terapiye başlıyor. Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti haberimizde.

 

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 57. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Selim'in kaçırılması bütün aile fertlerinin psikolojisini bozmuştur. Fatih ve Zeynep'in bu gerilimli ortamdan uzaklaşmak istemesi, aile fertlerini aralarındaki problemleri çözme düşüncesine iter. Mukaddes bu olayı kendisinin halledebileceğini iddia ederek aileyi şiddetsiz iletişim terapileri almaya ikna eder. Bütün aile önce tek tek sonra grup olarak terapist Mülayim Mutlu Hepşen ile görüşmeye başlar. Mukadder içinse bu terapistin yeri apayrıdır. Terapi olumlu sonuçlansa da terapist sandıkları adam aslında düşündükleri gibi biri değildir.

AŞK YENİDEN 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ekibin kazandığı ödül sonrasında Şevket'i dünya turuna çıkarmak için ikna çalışmaları başlamıştır. Şevket'se her şeyi bırakıp Rize'ye gitmeye kararlıdır. Ancak diğer Reislerin bu duruma karşı çıkmasıyla Rize'ye göç fikri şimdilik rafa kaldırılır. Taşkın ailesi evi basan böcekler yüzünden bir süre malikanede yaşamaya karar verir. Zeyneplerden sonra Taşkınların da malikaneye yerleşmesi hareketli günlere gebedir. Gülsüm hanımsa tüm bu hengamenin içinde rahmetli eşi Selim Bey için mevlid organize etmektedir. Fakat bu organizasyon bütün aile için büyük bir trajediye dönüşür. 

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Zeynep Taşkın
Özge Özpirinçci

Güzel, alımlı ve doğal bir kız olan Zeynep, Karadenizlidir. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobradır. Dışarıdan yıkılmaz bir dağ gibi görünse de, aslında çok narin bir kalbe sahiptir. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz. Güçlüyü oynamayı sever. Babasına aşk derecesinde bağlıdır ama onun kadar da inatçıdır. Kolay kolay geri adım atmaz. Haksız bile olsa bunu kabullenmekte zorlanır. Mücadeleci bir yapısı vardır. Esprili ve eğlencelidir. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Selim’dir, onun için dünyayı yakar. Yetiştirilme tarzı nedeniyle zaman zaman tutucu ve gelenekçi olabilir. Nitekim bu tutuculuğunu ilk bıraktığı anda da büyük bir hata yapmıştır. Artık aşka inancını kaybetmiştir zira oldukça büyük bir darbe yemiştir. Şimdi her durumda gardını alan Zeynep, artık yoğurdu üfleyerek yemektedir.

Haberin Devamı

Fatih Şekercizade
Buğra Gülsoy

Fatih; yakışıklı, zengin, iyi eğitim almış bir gençtir. Aile değerlerine bağlıdır. Hayatın zorluklarını hiç görmemiştir ama muhallebi çocuğu da değildir. Aslında içinde her şeye karşı duracak kadar cesur bir kalp taşımaktadır içinde ama bunu kendisi de zaman içinde öğrenecektir. Sevdiği her şeye tutkuyla bağlanan biridir. Onu hayatta en çok zorlayan şey ailesinin kendisine yüklediği misyondur. Herkes onun için yaşıyor gibi görünse de aslında Fatih onlar için kendini feda etmektedir. Ta ki Zeynep’i görene kadar… Onu gördükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Fatih içindeki aşık adamı ve onun yapabileceklerini gördükçe kendisine inanamayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!