Aşk vaadiyle sürücüleri dolandırıyordu

Güncelleme Tarihi:

Aşk vaadiyle sürücüleri dolandırıyordu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 11:11

Adana'da, gasp ve “aşk vaadiyle dolandırıcılık” suçlarından birçok sabıkası bulunan kadın, bir iş adamının 12 bin YTL'sini dolandırdığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, iki hafta önce Haydaroğlu Mahallesi yakınlarında otostop yapan Alev G, aracını durdurduğu iş adamı Ahmet Y'den, “Annem rahatsızlanmış, beni şehre götürür müsünüz?” diyerek yardım istedi. Zanlı, iş adamını Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı'na kadar getirdi. Ahmet Y, kadını bıraktıktan bir süre sonra araçtaki 12 bin YTL'sinin çalındığını fark etti.

İş adamının, sabıkalılar fotoğraf albümünden zanlıyı teşhis etmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Alev G'yi gözaltına aldı. İddiaları kabul etmeyen Alev G, sorgulamasının ardından adliye sevk edildi.

Kentte “Cono” olarak adlandırılan aşiretin mensubu Alev G'nin (30), “aşk vaadinde bulunarak” sürücüleri dolandırmak suçundan 10 sabıkasının bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Güzellik merkezlerinde bakım yaptırdığı, ardından aşiret üyesi bazı kadınlarla araçlarını durdurduğu sürücüleri dolandırdığı belirtilen Alev G'nin, yaklaşık bir ay önce düzenlenen operasyonda 7 aşiret üyesi kadınla yakalandığı kaydedildi. Geçen yıl da aşk vaadiyle kandırdığı 3 kişinin para ve cep telefonlarını gasbettiği iddiasıyla yakalanan söz konusun kadının tutuksuz yargılandığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!