Aşk tartışması

Güncelleme Tarihi:

Aşk tartışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ömürleri boyunca aşkı arayan iki kadının hikayesinin anlatıldığı ‘www.aşk.com.tr'' adlı kabare şov, bir tartışma başlattı. Şovda yer alma teklifini reddedince yerine Meriç'in alındığını ve bu projenin fikir babasının kendisi olduğunu söyleyen Cenk Eren, Nükhet Duru ve menajeri Bircan Usallı Silan tarafından yalanlandı.

Nükhet Duru ve Nilgün Belgün'ün başrolleri paylaştığı ‘‘www. aşk.com.tr'' adlı kabare şov, Keops'ta sahneleniyor. Bu arada şovun yapımcı ve organizatörü olan Bircan Usallı Silan, ‘‘Bu şovun fikir babası benim'' diyen Cenk Eren'i yalanladı. ‘‘Bu proje sevgili Cenk Eren'in söylediği gibi hiçbir zaman kendisine ait olmamıştır. Belki hayalinde benzeri bir proje vardı. Eren, en başından beri benim ve Nükhet Duru'nun projesi olan bu şovda oynamayı istedi. Fakat koşulları bu iş için imkansızdı. Cenk'in başarılı bir sanatçı olduğuna ve bundan daha iyi işler yapacağına inanıyorum'' derken, Cenk Eren'in şova talip olduğu dönemde şarkıcı Meriç'in yurtdışında olduğunu söylüyor.

‘‘www. aşk com.tr'' projesinin en baştan beri Bircan Usallı Silan ile kendisine ait olduğunu söyleyen Nükhet Duru ise: ‘‘Cenk bu olaya sıcak bakmıştı ama... Umarım birgün başka bir projede birlikte oluruz'' diyor. Cenk Eren'in yerine kabare şovda rol aldığı söylenen şarkıcı Meriç ise durumdan bir hayli üzgün. ‘‘Bu proje oluşmaya başladığı dönemde Nükhet Hanım ve Bircan Hanım beni düşünmüşler. Yurtdışında olmama rağmen telefon konuşmalarımız devam etti. Çünkü bu işe çok sıcak bakıyordum. Yalnız Londra'da kalma sürem uzayabileceği için Cenk Eren'le görüşülmüş. Ama ben Türkiye'ye erken döndüm ve şov programımızın provalarına başladım. Cenk Eren benim arkadaşım ancak şu an tek düşüncem kabare şovumuzun beğenilmesi.''

Bu arada herkesin merak ettiği bir konuya da açıklık getiriyoruz. Neden Meriç için 'Milenyum erkeği' deniliyor? Menajer Bircan Usallı Silan, bu sıfatın herhangi bir yarışma sonucu olmadığını söylerken: ‘‘Meriç'in ikinci klibi 'Şebboy'a klip çekilirken konsept tam anlamıyla yeni bin yılı anlatıyordu. Kıyafetlerin tasarımı da milenyumu çağrıştırınca ortaya böyle bir benzetme çıktı. Tabii bizim tarafımızdan'' diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!