Aşk Şile'de başladı

Güncelleme Tarihi:

Aşk Şilede başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2010 00:00

Cansu Dere-Kenan İmirzalıoğlu aşkının, “Ezel”in setinde değil “Son Osmanlı Yandım Ali”nin şile’deki çekimlerinde başladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

CANSU DERE- KENAN İMİRZALIOĞLU FOTOĞRAFLARI

İstanbul’a dönmek istemedi 

*  Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere’nin adı bir süredir birlikte anılıyor. “Ezel”in iki tutkulu aşığının dizi çekimleri sırasında yakınlaştığı konuşuluyor. Ancak iddialara göre ilk kıvılcım bu sete değil, iki yıl önce çekilen “Son Osmanlı Yandım Ali”nin Şile’deki setine düştü. Dere, kendi sahnesi olmadığı halde şile’de kalıyor, ikili her fırsatta bir araya geliyordu.

Çekimler bitti, onlar kaldı  

*  İddialara göre ikili çekimler bittikten sonra hemen İstanbul’a dönmedi, iki gün daha kaldı. Ancak bunu kimseye duyurmak istemediler. Çünkü Cansu Dere o dönem Cem Yılmaz’dan ayrı olsa da Kenan İmirzalıoğlu’nun hayatında Zeynep Beşerler vardı. O nedenle şehre taşınamayan aşk, “Ezel”le birlikte yeniden alevlendi. Üstelik şimdi koşullar ikisi için de uygun. Ne Dere ne de İmirzalıoğlu’nun hayatında biri var.

Haberin Devamı

CANSU DERE'NİN AÇIKLAMASI

Cansu Dere ise Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkisi olmadığını ileri sürerek bir açıklama gönderdi.

Dere'nin açıklaması şöyle: " Bugün (Dün) Kelebek ekinde Demirhan Hararlı imzalı "2 Mayıs Pazar: Yer: Erenköy Saat: 16.30" başlığıyla hakkımda yapılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Tekrar belirtmek isterim ki Kenan İmirzalıoğlu ile iş arkadaşlığı dışında hiçbir ilişkim olmamıştır ve olmayacaktır. Ezel projesi başladığından beri hakkımda Kenan İmirzalıoğlu ile iş ilişkisi dışında çıkan tüm haberler asılsızdır. Devam eden bir ilişkim varken ve cevap vermek zorunda bırakıldığım için bu haberler hem kişilik haklarımı ihlal etmekte hem de iş çevresi toplum içerisindeki konumumu ve itibarımı olumsuz etkilemektedir. Bu tip gerçek dışı haberlerin yayını devam ettiği için tüm yasal haklarımı kullandığımı ve sorumlular hakkında gerekli hukuksal işlemlere başvurduğumu bildirmek isterim."

     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!