Aşk sandı bela çıktı

Güncelleme Tarihi:

Aşk sandı bela çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

İnternette tanıştığı evli erkekle aşk yaşayan kadın, oğlunun uyarısı üzerine ilişkiyi bitirdi. Tehditlere başlayan eski sevgili, kadının oğlunu diz çöktürüp vurdu, ardından da intihar etti.

Haberin Devamı

İZMİR Urla’da telefon ticaretiyle uğraşan evli Engin Deveci (40), internette tanıştığı Nesrin Yakup Öztürk (43) ile ilişki kurdu. Bir süre sonra olayı öğrenen Türkcan Öztürk (25), annesinden ilişkiyi bitirmesini istedi. Nesrin Yakup Öztürk, oğlunun dediğini yaptı.

ACI HABERİ ALINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ / WEB TV

Savcılığa başvurdu

Aşk sandı bela çıktı
Aşk sandı bela çıktı


 İlişkiyi sürdürmek isteyen Deveci, kadını tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine anne-oğul polise başvurup şikâyetçi oldu. Dün sabah 07.00 sıralarında mahalleye gelen Engin Deveci, eski sevgilisinin evinin önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra, ilişkinin önünde engel olarak gördüğü Türkcan Öztürk evden çıkınca, yanına gidip konuşmaya başladı. Deveci’nin tabancasını çıkarması üzerine Türkcan Öztürk kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sırasında havaya ateş eden Deveci, “Yapma abi” diye yalvaran Türkcan Öztürk’ü, yere diz çöktürdükten sonra göğsünden vurarak öldürdü. Deveci namluyu kendi başına dayayıp intihar etti. Polisin incelemesinde Deveci’nin, “kaçakçılık ve sahte kimlik bulundurmak”tan sabıka kaydı bulunduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Deveci, bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle önceki gün barışmıştı. 5 yıl önce eşini kalp krizi sonucu kaybeden Nesrin Yakup Öztürk ise oğluyla yaşıyordu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!