Asık müteahhidin 1000 km’lik çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Asık müteahhidin 1000 km’lik çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

6 gün önce Balçova'da kaybolan güzel doktor Samsun’da bulundu. ‘Kaçırıldım’ ifadesi üzerine eski sevgili müteahhit Şahin tutuklandı.

İZMİR'deki olay, geçen çarşamba günü öğle saatlerinde meydana geldi. Balçova Termal Tesisleri'nde fizyoterapist olarak çalışan Dr. Şansel Taylan (24), bahçeye çıktığı sırada 35 VA 555 plakalı otomobile bindirilerek gözden kayboldu. Silahlı 2 kişi tarafından kaçırıldığı ihbarı üzerine soruşturmaya başlayan polis, otomobilin müteahhit Mustafa Şahin'e (34) ait olduğunu ve yanındakinin de kardeşi Levent Şahin olduğunu saptadı.

Gece yarısı baskın

Dr. Taylan'ın, 1000 km uzaklıktaki Samsun'un Atakum Beldesi'nde Mustafa Şahin'in yakınına ait bir evde olduğunu belirleyen polis önceki gece ikisini birden yakaladı. Taylan ifadesinde, ‘‘Ben Mustafa'yla 2 yılı aşkın süredir arkadaşlık yapıyorum. Beni çok sevdiğini söylüyordu. 10 gün önce beni kaçırmak istemişti, son anda ikna ettim. Son olayda da konuşmak için aracına bindim. Ayrılmak istediğimi söyleyince aracın kapılarını kilitledi. Yalvarmalarıma rağmen beni bırakmadı. Çok korktum. Kendisinden davacıyım. Kardeşi Levent Şahin ise sadece ağabeyinin yanında oldu’’ dedi. Genç müteahhit Mustafa Şahin ise sorgulamasında şunları söyledi:

Zorla kaçırmadım

‘‘Şansel'le 9 Eylül Üniversitesi'nde öğrencilik yıllarında tanıştık. Evlenmeye karar vermiştik. Bu yüzden eşimden boşanmıştım. Ancak Şansel'in ailesi bu evliliğe karşı çıktı. 10 gün önce birlikte kaçmaya karar verdik. Ancak Manisa yolundaki bir benzin istasyonunda Şansel'i bıraktım. Çünkü kendisi kaçmaktan vazgeçmişti. Bu son olayda da zorlama olmadı. Kaçırmak için de silah falan çekmedim. Şansel ailesine bağlı biri. Bu yüzden ailesi şikáyetçi olduğu için kendisi benden davacı olmak zorunda kaldı. Ben onu yine de çok seviyorum.’’ Mustafa Şahin cezaevine konulurken, kardeşi Levent Şahin hakkında ise gıyabi tutuklama kararı çıkartıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!