Aşık kuzene bıçaklı cevap

Güncelleme Tarihi:

Aşık kuzene bıçaklı cevap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Mahmut B. yılbaşı gecesi bir demet gülle amcasının kızına, "Seni seviyorum" deyince evden kovuldu. Olayı hazmedemeyen 17 yaşındaki erkek kardeş, uyurken odasına girdiği Mahmut B.’yi boğazından bıçakladı.

KARŞIYAKA’da servis şoförlüğü yapan Mahmut B. (26), yeni yılın ilk dakikalarında bir demet gülle amcası Üzeyir B.’nin evine gidip, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde okuyan kuzeni Özlem B.’ye ailesinin yanında "Seni seviyorum" dedi. Mahmut B., kuzeni Özlem ve ailesi tarafından tepkiyle karşılanıp evden kovuldu.

Aileye hakaret saymışlar

Mahmut B.’nin, ablasına aşkını itiraf etmesine sinirlenen Meslek Lisesi öğrencisi M.B. de dün sabah okula gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Yanına ekmek bıçağı alan M.B., yakında oturan amcasının evine gitti. Babaannesine yeni yıl ziyareti için geldiğini söyleyerek içeriye giren M.B., kuzeni Mahmut B.’nin uyuduğu odaya geçip kapıyı kilitledi. Odada kuzeniyle yalnız kalan M.B., bu sırada uyanıp yatağından kalkmaya çalışan Mahmut B.’nin üzerine atılıp yanında getirdiği bıçağı boynuna sapladı. Çığlıklar üzerine evde panik yaşandı. Kuzeninin boynundaki bıçağı çıkartmayan M.B., iddiaya göre, Mahmut B.’ye "Acı çekmeni istiyorum. Ablama áşık olmak sana mı kaldı? Son nefesini verene kadar başından ayrılmayacağım" dedikten bir süre sonra kaçtı. İlk müdahale evde yapılan Mahmut B., Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Sapıyla birlikte 30 cm’lik bıçağın, boynundan çenenin alt bölümüne kadar girdiği belirlendi. Bıçak ameliyatla çıkartılırken Mahmut B.’nin durumunun ciddi olduğu açıklandı. Teslim olan M.B., adliyeye sevk edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!