Asena'ya sürpriz ağabey

Güncelleme Tarihi:

Asenaya sürpriz ağabey
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

İZMİR'de 20 yıl önce sahnede kalp krizi geçirip ölen ünlü trompetçi Mehmet Özer Süalp'in oğlu Sabri Süalp, hiç tanımadığı annesini bulmak isterken, dansöz Asena'nın kızkardeşi olduğunu öğrendi.

İzmir'de taksicilik yapan 34 yaşındaki Sabri Süalp'in inanılmaz öyküsü şöyle:

1960'lı yılların ünlü gruplarında trompet çalan Mehmet Özer Süalp ile İstanbul'da birlikte yaşadığı sevgilisi Mübeccel Özdemir'in 1966 yılında bir oğulları dünyaya geldi. Sabri adı verilen bebek 1 yaşını doldurmadan iki sevgili ayrıldı. Özer Süalp oğlunu alıp İzmir'e döndü. Babaannesi tarafından büyütülen Sabri o günden beri annesini görmedi.

Mehmet Özer Süalp, 1980'de Nükhet Duru konserinde trompet çalarken geçirdiği kalp krizi sonucu 39 yaşında öldü. Annesini hiç görmeyen, 14 yaşında da babasını yitiren Sabri, bir hafta önce annesini aramaya karar verdi. Yaşam öyküsünün geçen hafta Gözcü Gazetesi'nde yayınlanmasından sonra Bursa'dan arayan bir erkek, Süalp'in annesinin İstanbul'da oturduğunu belirtip adresini verdi.

SABRİ BEY'E İKİNCİ ŞOK

İkinci Eşi Meral Süalp ile birlikte İstanbul'a gelen Süalp, annesi Mübeccel Özdemir'i buldu. ‘‘Bugüne kadar hiç anne diyemedim. Ben de anne demek istiyorum’’ diyen Sabri Süalp muradına erdi. Bugüne kadar oğlunun bebekken bir trafik kazasında öldüğünü zanneden 55 yaşındaki Özdemir de şaşkına döndü. Ancak, Süalp, ikinci şoku konuşma ilerleyince yaşadı. Annesinin, babasından ayrıldıktan sonra evlendiğini ve bu evlilikten dünyaya gelen oryantal Asena’nın kardeşi olduğnu öğrendi. İbrahim Tatlıses'le ilişkisi iddialarıyla gündemden düşmeyen Asena’nın bu gelişmeden haberi olmadığı bildirildi. Annesinin Asena'ya, evlenmeden önce başından geçenleri anlattığı, oğlu Sabri için ‘‘Trafik kazasında öldü’’ dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!