Arkadaş ülkede savaş istemiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Arkadaş ülkede savaş istemiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 01:27

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Suriye politikasını eleştirerek, “Savaşacaksan kendi çocuklarını gönder. Milletin çocuğunu niye gönderiyorsun?” diye konuştu.

Haberin Devamı

Balıkesir’in Bandırma ve Manyas ilçelerindeki açılış ve kutlama törenlerine katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi: “Millet sana oy verdi. Milletin derdini çöz diye oy verdi. Sana git şununla, bununla pazarlık yap diye oy vermedi. Milletin derdi var. Git o derdi çöz önce. Birileri cebini dolduruyor, köşeyi dönüyor. Size gelince din, iman edebiyatı. Arkayı dönüyor han, hamam sahibi. Yeter artık. Bu milletin yakasından düşün artık. Bizim sınırlarımızı birileri çizmedi. Kanımızla çizildi.

ERDOĞAN’DAN FAZLA MAAŞ ALDIM

Kim kul hakkı yiyorsa yakasına yapışırım. Hayatımın her döneminde Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı maaştan fazlasını aldım. İspat ederim. Ama onun gemicikleri var. Sormayacak mısınız nasıl aldın diye. Sizin sırtınıza binerek aldı. Türkiye kötü yönetiliyor. Bakın savaşın eşiğine geliyoruz neredeyse. Savaşacaksan kendi çocuklarını gönder. Milletin çocuğunu niye gönderiyorsun? Çocuğun askerlik yapmaz ondan sonra milletin çocuğunun sırtından savaş ilan etmeye kalkarsın. Arkadaş biz kendi ülkemizde savaş istemiyoruz. Komşularımızla da savaş istemiyoruz. Müslüman, müslümanın kanını dökmesin istiyoruz. Sorunun çözülmesine yardımcı olalım. Ama eline silah verip, sınırı geçirip oraya göndermeyelim. Eğer bu ülkeyi babamız, dedelerimiz alın teriyle göz yaşıyla, şehit kanlarıyla kurdularsa o cumhuriyete beraber sahip çıkacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!