Arkadaki beş kamyon son anda durabildi

Güncelleme Tarihi:

Arkadaki beş kamyon son anda durabildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

Üç aracın çarpıştığı kaza sırasında, Sahil Tur otobüsünün arkasında beş kamyon daha vardı. Üzerlerinde tonlarca yük bulunan kamyonlar, birkaç metre arayla durmayı başarıp, facianın daha da büyümesini engellediler.

Sahil Turizm'e ait otobüs vinçle kaldırıldıktan sonra kaza yerindeki çantalarda ölü ve yaralılara ait kimlikler arandı. İçlerinde, ehliyet, nüfus kağıdı bulunan cüzdanlardan hiç para çıkmaması, son derece şaşırtıcıydı.

Yürek paralayan çığlıklar atan yaralıları kurtardıktan sonra kaza yerinde önlem alan Trafik Polislerinin morali son derece bozuktu. Ölü sayısı konusunda bir tahmin yapamayan polisler ‘‘Çok ölü vardı'' diyebildi.

Bektaş Turizm'e ait otobüs, ilk olarak otobüse değil de kamyona çarpsaydı, kasasında yüklü çelik kapılar yolcuları bıçak gibi biçecekti.

Korkunç çarpışmanın ardından, Bektaş Turizm'e ait otobüste bulunan bir İspanyol turistin hasır şapkası, 150 metre uzaktaki Sahil Turizm'e ait otobüsün yanında bulundu. Çarpışmanın şiddetiyle, iki otobüste bulunan eşyalar birbirine karıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!