Arka koltukta dayak kamerada

Güncelleme Tarihi:

Arka koltukta dayak kamerada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2012 00:00

Erzurum’da 4 kız, üniversiteden arkadaşları Gülşen’i taksinin arka koltuğunda sopayla dövdü ve telefonla kaydetti. Gülşen davadan vazgeçince kızlar serbest kaldı.

Haberin Devamı

ERZURUM’da Atatürk Üniversitesi’nde okuyan Lütfiye Z. (23), Begüm Ö. (20), Sevda Z. (21) ve Fatoş Ş. (23), 21 Nisan akşamüzeri arkadaşları Gülşen D.’yi (21) Kadir Y.’ye ait taksiye bindirdi. Begüm Ö. ve Lütfiye Z. taksinin arkasına oturtulan Gülşen’in kollarını tuttu, bu sırada Sevda Z., Gülşen’e sopayla vurdu. Çığlıkları duyulmasın diye sürücü de radyonun sesini sonuna kadar açarken, Fatoş Ş. yaşananları cep telefonunun kamerasıyla kaydetti.

Murat, ‘Dövün ve çekin’ dedi

İddiaya göre, kızlar Gülşen’i “Polise gidersen daha kötü yaparız” diyerek tehdit ettikten sonra ıssız bir yerde bıraktı. Genç kızlar, önce suçlamaları kabul etmedi ancak kamera kaydı ortaya çıkınca, “Gülşen, Sevda’ya Murat Ç.’nin zorla cinsel saldırıda bulunduğu yolunda dedikodu çıkardı. Bunun üzerine Murat Ç. ‘Dövün, yaptığınızı da kayda alıp bana gösterin’ dedi” dediler. Murat Ç.’nin cep telefonunda Gülşen D.’nin uğradığı saldırının görüntüleri ele geçirildi.

Haberin Devamı

Davasından vazgeçti

ÜNİVERSİTELİ 4 kız ile taksici tutuklandı. Dün 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmada şikâyetçi Gülşen D., davasından vazgeçti. Bunun üzerine sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!