Arınç: Özkök'ün açıklamaları genelde olumlu

Güncelleme Tarihi:

Arınç: Özkökün açıklamaları genelde olumlu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 14, 2004 11:55

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün dünkü açıklamalarını ''genelde olumlu'' bulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Arınç, TBMM Tören Salonu'nda düzenlediÄŸi basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.Â

  Â

Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök'ün açıklamalarını olumlu bulduğunu ifade ederek, Kıbrıs Türk halkının geçmişi ve geleceğini düşünerek en iyi kararı vereceğini söyledi. Arınç, referandumda ''evet'' çıkması durumunda konunun TBMM'ye geleceğini de hatırlattı.

  Â

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın TBMM Genel Kurulu'nda yapacağı konuşmaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP milletvekillerinin katılmayacağı yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine de ''Ben Sayın Denktaş'a davetimi yaptım. Ayın 15'inde kimin nerede olacağı beni ilgilendirmez'' diye konuştu.

 

GÃœL: ÖZKÖK'ÃœN AÇIKLAMASI GAYET Ä°YÄ°, GÃœZELDÄ°Â
   Â

Bu arada BaÅŸbakan Vekili ve DışiÅŸleri Bakını Abdullah Gül, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün açıklamalarının gayet iyi olduÄŸunu söyledi.Â
  Â
Gül, Dışişleri Bakanlığı'ndan ayrılışında gazetecilerin Orgeneral Özkök'ün dünkü açıklamalarını nasıl bulduğuna ilişkin  sorusu üzerine,''Gayet iyi, güzeldi'' yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!