Arda ve Sinem'i topa tuttular!

Güncelleme Tarihi:

Arda ve Sinemi topa tuttular
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2010 09:58

Son Kale programının dün akşamki bölümünde yine Arda Turan ve Sinem Kobal rüzgarı esti.

Haberin Devamı

Sinem Kobal'dan çok özel kareler / Foto Galeri

Sinem romantik bir ders aldı! / Haber-Galeri

Yaşları, takımları, kiloları... Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey  / Haber-Galeri

Bir önceki akşam, Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın sevgilisi için sinema kapatmasının görgüsüzlük mü yoksa şık bir jest mi olduğunun tartışıldığı Son Kale adlı programda, bu kez Reha Muhtar ve Serhat Ulueren, ünlü çiftin ilişkisinin sürekli olarak medyanın gözü önünde yaşanmasını sert bir dille eleştirdi.

BÖYLE PARA KAZANAMAZLAR!

Arda ve Sinemi topa tuttular

Galatasaray kaptanı Arda Turan ile Sinem Kobal'ın dünyaca ünlü yıldızlara özendiğini ama yanlış yolda olduklarını söyleyen Reha Muhtar, şöyle konuştu: "Victoria-David Beckham ile Angelina Jolie-Brad Pitt çiftine özeniyorlar ama hata yapıyorlar. Dünyaca ünlü yıldızların bu gibi yollarla çok paralar kazandıklarını biliyoruz. Ama bu çift daha çok genç ve bu kadar medyatik olmaları onlara başarı getirmez. Bu yolla para kazanacaklarını düşünüyorlar ama o iş öyle olmaz. Daha çalışıp da kazanacakları en az 10 yıl var. Ben Arda'yı da, o kızı, Sinem'i de seviyorum. Ama Arda'nın kız arkadaşıyla olan ilişkisinin bu kadar gözönünde olması Galatasaray kaptanlığına yakışmıyor. Galatasaray kaptanlığı öyle herhangi bir unvan değil."

Haberin Devamı

SİNEMA İŞİNİ BASINA KIZ YAYMIŞTIR!

Arda Turan'ın 22 yaşında olduğunu ve Galatasaray kaptanlığını layıkıyla taşımaya çalıştığını söyleyen Serhat Ulueren ise, bambaşka bir iddiada bulundu. Ulueren, bir süre önce kız arkadaşı Sinem için sinema kapatan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın bu hareketinin güzel olduğunu ancak bu durumun basında yer almaması gerektiğini söyledi. Serhat Ulueren, "Bunu basına Arda yaymış olamaz. Yapsa yapsa kız ya da sinemacı yapmıştır" diyerek Sinem Kobal'a ağır bir göndermede bulundu.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!