Arçelik Ankastre Ürünleri fuarda

Güncelleme Tarihi:

Arçelik Ankastre Ürünleri fuarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2007 18:42

Ankastre ürünler konusunda yutiçinde lider olan Arçelik A.Ş., değişen ve gelişen mutfak tasarımlarına uygun en yeni ankastre ürünleri ile “7.Ahşap Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı”nda yerini aldı.

Haberin Devamı

Her kademe gelir gurubundaki tüketiciye hitap eden geniş ürün gamı ile Arçelik, altı farklı renkte set yapabilme imkanı sunan 120 farklı ankastre ürünü ve fuarda da sergileyeceği yeni tasarımı “Silver Line” serisiyle, tüketici zevkini ve ihtiyacını karşılamaya yönelik ürünleri ile mutfak sektöründe de liderliğini kanıtlıyor.

Evinizdeki Yeniliklerin Öncüsü Arçelik, Mutfağınıza da En Son Teknolojiyi Getiriyor

Türkiye’de ilk ankastre bulaşık makinesi, ilk ankastre buzdolabı ve indüksiyonlu ocak üreticisi olan Arçelik A.Ş.’nin fuarda sergilediği ankastre ürünlerde teknoloji ve tasarım birarada sunuluyor. Fuarda, Arçelik A.Ş. teknolojisiyle üretilen Türkiye’nin ilk mavi ışık teknolojili SBS – Gardırop tipi buzdolabı ve  en az su tüketimiyle dünyanın en hızlı bulaşık makinesi de tüketicilerle buluşuyor.  Türkiye’nin ilk zaman ayarlı ocağı, dünyada ilk kez uygulanan kademeli pişirme programına sahip ankastre fırını, ankastre çamaşır makinesi ve  yiyecek öğütücüsü de fuarda sergilenen en yeni ankastre ürünler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca fuarda sergilenecek olan dünyada ilk kez uygulanan kademeli pişirme programına sahip Arçelik ankastre fırın, Türk damak tadına uygun en geniş kapsamlı hazır yemek programına sahip bulunuyor. Tek tuşla interaktif ve kolay kullanıma sahip olan Arçelik ankastre fırın, fırın içi kirlilik durumuna gore gerekli pirolitik temizleme süresini kendisi belirliyor. Pişirme sırasında, fırın içerisinde oluşan kokuları dışarıya vermeyen Arçelik ankastre fırın, fuarın en gözde yeni ürünleri arasında yer alıyor. Süper sessiz çalışan, yüksek emiş gücüne sahip, ısı, ışık ve neme göre kendi kendine çalışabilen Arçelik davlumbazlar da Arçelik’in yenilikleri arasında bulunuyor.

Türkiyede üretilen ilk Mavi Işık Teknolojili  SBS Gardırop Tipi Buzdolabı, fuarda sergilenen en yeni ürünler arasında... Üstün teknolojiye sahip Arçelik markalı gardırop tipi buzdolapları; sebze ve meyvelerin buzdolabındayken de tabiatta olduğu gibi ışık almaya devam ederek, daha uzun süre taze kalmalarını sağlayan Mavi Işık (Active Fresh Blue) teknolojisinin yanı sıra, A enerji sınıfında üretiliyor. Bu anlamda B enerji sınıfı ürünlere göre yüzde 30 oranında enerji tasarrufu sağlıyor.

Haberin Devamı

Teknolojik özellikleri ile öne çıkan gardrop tipi buzdolabı, homojen olarak soğutma sağlayan Smart Cooling Sistemi (gizlenmiş üfleme), taze dondurma sistemi, besinlerin daha uzun süre saklanabilmesini sağlayan Active lonizer sistemi, besinler üzerinde oluşabilecek bakteri ve kötü kokuları ortadan kaldıran Active Hygiene Filter, ( Aktif Hijyen Filtresi) gibi üstün özelliklerle donatılmış bir teknoloji harikası.

Arçelik Hazır Mutfak’ın En Yenileri Fuarda..

Arçelik Hazır Mutfak, en yeni tasarımlar, en şık ayrıntılarla bütünleşen, tüketicilerin mutfağın düzeni ve işlevsel kullanımı konusundaki soru işaretlerini minimuma indiren çözümleri ile fuarda yenilik sunuyor.

Haberin Devamı

Mutfakta bir ilk olarak sunulan parlak mor kapak, sessiz kapanan çekmece ve kapaklar, ölü alanları en verimli biçimde değerlendiren köşe sistemi “Le-mans”, Arçelik mutfak standında sergilenen en yeni mutfak çözümleri arasında yer alıyor. Kapakla birlikte devreye giren aydınlatmaların, hem dolabı hem de tezgahı aydınlatan ışıklı panellerin sergilendiği mutfaklarda tasarımda gelinen son nokta gözler önüne seriliyor.  2000 yılından bu yana Türkiye’de tüketicilerine ürün ve hizmet sunan Arçelik Mutfak, müşterilerini Arçelik için Almanya ve İtalya’da özel olarak üretilen mutfaklarla buluşturuyor ve üstün Alman teknolojisini ve estetik İtalyan mutfaklarını orta ve üst segment tüketici grubuna uygun fiyatlarla sunuyor. Alman mutfaklar, özellikle ergonomisi, dayanıklılığı ve tasarım alternatifleri ile öne çıkarken, İtalya’da üretilen mutfaklar Akdeniz insanına hitap eden estetik ve göz okşayan renkleriyle tüketicilerin dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Önce çevreyle, sonra kullanıcısıyla dost ürünler ..

E1 sınıfı insan sağlığına ve çevreye duyarli malzemelerle üretilen Arçelik mutfaklar, 80 kilograma kadar yük taşıyabilen çekmeceleri, ses izolasyonu sağlayan ve toz nem geçişini engelleyen conta sistemleri, yavaş kapanan çekmece ve kapak sistemleri, baza çekmeceleri kullanılarak ölü alan olarak gözüken bazaların fonksiyonel hale getirilmesi, ayaralanabilir tezgah yüksekliği ile kullanıcı için ergonomik çözümler sunuyor. 75cm derinliğindeki modüllerle %32 extra depolama alanı da Arçelik Mutfak’ın suduğu yenilikler arasında yer alıyor.

Bugün Arçelik Mutfak, toplam 25 yetkili satıcısı ile 15 ilde (Istanbul, Ankara, Izmir, Adana, Antalya, Gaziantep,Urfa, Mersin, Bursa, Çorlu, İskenderun, Bodrum, Denizli, Bolu, Kayseri) tüketiciye ulaşıyor.

Haberin Devamı

Her mağazasında kişiye özel projeler üreten mimarların çalıştığı Arçelik Mutfak, kendi keşif ekibiyle tüketicinin evine gidip ölçüler alarak, özel çizim programlarıyla projeler hazırlayıp müşteriye üç boyutlu görseller halinde sunuyor. Tüm keşif ve projelendirme sürecinin ücretsiz olarak müşteriye sunulduğu süreçte, mutfak nakliye ve montajı da Arçelik Tüketici Hizmetleri’ne bağlı uzman personeli tarafından gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!