Arap şeyhlerine kiralık manken

Güncelleme Tarihi:

Arap şeyhlerine kiralık manken
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dubai'li bir Arap şeyhi, Milano’daki bir ajanstan seks partisi için haftada 100 bin dolara(68 milyar lira) ünlü modeller kiralamış.

New York Post Gazetesi'nin duyurduğu habere göre kızlar, merkezi Milano olan dünyaca ünlü Fashion mankenlik ajansından kiralanıyor. Bu ajansa bağlı olarak çalışan ünlüler arasında ‘‘Victoria's Secret’’ adlı firmanın mankenleri de bulunuyor. Bu top modellerden bazıları Daniela Pestova, Yasmeen Ghauri, Georgina Greenville, Estella Warren ve Molly Sims.

Sabaha kadar seks

Dubai'deki ‘‘Finix Reklam Ajansı’’ adlı kuruluş fotoğraf çekimi için her hafta 4-6 mankeni Milano'dan Dubai'ye götürüyor. Kızlara kişi başına 7 bin 500 dolar ödenirken paranın 2 bin 500 dolarını ajans alıyor. Üç gün bir dergi adına poz veren mankenlere 10-20 bin dolar daha kazanmak isteyip istemedikleri soruluyor. Kabul eden kızlar, şeyhin Dubai'deki sarayında pazartesi sabahına kadar süren seks partilerine katılıyor.

Brunei Sultanı da yapmıştı

Post Gazetesi'ne olayla ilgili bilgi veren Jared Paul Stern adlı kişi, ‘‘Şeyh, haftada 100 bin dolara, en güzel mankenlerle birlikte oluyor’’ dedi. Brunei Sultanı hakkında da benzer iddialar ortaya atılmış ve ABD eski güzellik kraliçelerinden Shanon Marketic, kendisini seks kölesi olarak kullanmak istediği iddiasıyla Sultan aleyhine 90 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!