Arap şeyhi ünlü modelleri kiralayıp alem yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Arap şeyhi ünlü modelleri kiralayıp alem yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2000 00:00

Dubai'de yaşayan bir Arap şeyhinin, haftada 100 bin dolar ödeyerek, seks amacıyla Milano'daki bir manken ajansından en güzel kızları ''kiraladığı'' öne sürüldü.

Amerikan basınına yansıyan yeni seks skandalına göre kızlar, merkezi İtalya'nın Milano kentinde bulunan ''Fashion'' adlı mankenlik ajansından kiralanıyor. ''Fashion'' ajansına bağlı olarak çalışan ünlümankenler arasında, ''Victoria's Secret'' adlı seksi kadın iç çamaşırları üreten firmanın mankenleri de bulunuyor. Bu mankenlerden bazılarının Daniela Pestova, Yasmeen Ghauri, Georgina Greenville, Estella Warren ve Molly Sims olduğu bildirildi.

İddiaya göre, merkezi Dubai'de bulunan ''Finix Reklam Ajansı'' adlı bir kuruluş, fotoğraf çekimi amacıyla her hafta 4-6 mankeni Milano'dan Dubai'ye götürüyor. Bu kızlara kişi başına 7.500 dolar ödendiği, ancak paranın 2.500 dolarını ''Fashion'' mankenlik ajansınınaldığı belirtildi.

Dubaide, Salı gününden Perşembe gününe kadar bilinmeyen bir dergi adına fotoğrafları çekilen mankenlere, 10.000-20.000 dolar daha kazanmak isteyip istemedikleri soruluyor. Kabul eden kızlar, şeyhin Dubai'deki sarayında, Pazartesi sabahına kadar süren seks partilerine katılıyor.

'New York Post'' gazetesine olayla ilgili olarak bilgi veren Jared Paul Stern adlı kişi, ''Şeyhin, haftada 50-100 bin dolara, mankenlik dünyasının en güzel kızlarıyla birlikte olduğunu'' söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Washington Büyükelçiliği yetkililerinin ise bu konudaki sorularla ilgili telefonlara cevap vermemeyi tercih ettikleri gazete tarafından belirtildi.

Brunei Sultanı hakkında da benzer iddialar ortaya atılmış ve ABD eski güzellik kraliçelerinden Shanon Marketic, ''kendisini seks kölesiolarak kullanmak istediği'' iddiasıyla Sultan aleyhine 90 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!