Araçta ağlayan bebeğe işkence

Güncelleme Tarihi:

Araçta ağlayan bebeğe işkence
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 00:00

Bursa’da, A.A. (30) ile T.A. (34), aynı evi paylaştıkları B.T’nin (17) otomobile kilitledikleri 13 aylık bebeğini, restoranda eğlenirlerken ağladığı için feci şekilde dövdü.

Vücudunda sigara söndürülen, kolu 3 yerinden kırılan ve yüzü tanınmayacak hale getirilen Emir Deniz adlı bebeği hastaneye getiren A.A. ve T.A, trafik kazası yaptıklarını söyledi. Yalana bebeğin annesi B.T. de ortak oldu.

BURSA’da önceki gece, eşinden ayrı yaşayan 17 yaşındaki B.T, arkadaşları A.A. ve T.A. ile birlikte 13 aylık bebeği Emir D.T’yi Muradiye Devlet Hastanesi’ne getirdi. Trafik kazası yaptıklarını söyleyen A.A. ve T.A. ön koltukta bulunan bebeğin annesinin kucağından fırlayarak otomobilin camına çarptığını söyledi. Ancak muayene ettikleri talihsiz bebeğin işkenceye uğradığını tespit eden doktorlar, hastane polisini uyardı. Bunun üzerine bebeği hastaneye getiren 3 kişi gözaltına alındı. Hayati tehlikesi bulunan bebek, hemşireler tarafından iki biberon mama ve dört bardak su içirildikten sonra yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorlar yeterince beslenemediği için bebeğin midesinde küçülme tespit ettiklerini de belirtti.

Asayiş Şubesi’nde sorgulanan zanlılardan A.A. ifadesinde şunları söyledi: "B.T. 3 yıl önce Adem T. ile kaçarak evlendi. Hamile olduğu halde 1.5 yıl önce eşinden ayrıldı. Bunun üzerine üçümüz aynı evde kalmaya başladık. Daha sonra B.T’nin bebeği dünyaya geldi. Bakmakta zorluk çekiyorduk. Dün akşam bebeği otomobilimize kilitleyip restorana eğlenmeye gittik. Çocuk ağlayınca sesini duyanlar bizi restoranda buldu. Sinirlendik. B.T. restoranda otururken çocuğu dövdük. Sonra kullandığımız otomobille bir araca çarptık. Amacımız kaza süsü verip bebeği hastaneye bu şekilde getirmekti. Ama yakalandık."

T.A. da aynı ifadeyi verdi. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şubesi’ne götürülen anne B.T. ise olayı sonradan öğrendiğini öne sürdü. Sorguları devam eden zanlıların "bebeğe işkence yaparak terk etmek"ten adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!