Araç yolcuların arasına daldı

Güncelleme Tarihi:

Araç yolcuların arasına daldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 15:33

Ümraniye'de lastiği patlayan bir aracın İETT durağında bekleyen vatandaşların arasına girmesi sonucu biri 7 aylık bebek olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Burçin Ç. yönetimindeki 34 CYE 34 plakalı otomobilin lastiği, Ümraniye Çakmak Mahallesi Alemdağ Caddesi üzerinde patladı. Bunun üzerine sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, İETT durağında bulunan vatandaşların arasına daldı. Otomobil, doğalgaz direğine çarparak durdu.

Durakta bulunan vatandaşlardan Aynur Erturan (23), kucağında olan 7 aylık Naz Erturan ile Hüseyin Ayan (52) ve Nalan Çelebi (52) yaralanarak, Özel Atlas Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan yaralılardan Nalan Çelebi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, annesinin kucağından fırladığı için başını yere çarparak yaralanan Naz Erturan da Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Hastane yetkilileri, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdiler.

Kazayı yara almadan atlatan Burçin Ç. ise olay yerine gelen polislerce gözaltına alındı.

Ç'nin polis merkezindeki ifadesinde, durağa 100 metre kala lastiğin patladığını belirterek, “Fren yaptım, ama duramadım. Durakta bekleyen otobüs vardı. Otobüse çarpmamak için arabayı sağa aldım, ancak yine duramadım ve vatandaşlara çarptım” dediği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!