AÖL sonuçları öğrenci giriş ekranında açıklandı! AÖL ile ilgili önemli duyuru

Güncelleme Tarihi:

AÖL sonuçları öğrenci giriş ekranında açıklandı AÖL ile ilgili önemli duyuru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 22:43

AÖL sınav sonuçları kurumun internet öğrenci giriş ekranı üzerinden kullanıcıların erişimine açıldı. Türkiye çapında düzenlenen sınavların ardından merakla araştırılmaya başlanan AÖL sınav sonuçları, öğrenci giriş ekranından kolayca öğrenilebilecek. Peki, AÖL sınav sonuçları ile birlikte mezunlar için durum ne olacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

AÖL sınav sonuçları kurumun öğrenci bilgi sistemi üzerinden erişime açıldı. Uzun süredir AÖL sınav sonuçları için açıklama yapılmasını bekleyen öğrenciler, Açıköğretim Lisesi internet sitesi üzerinden sorgulamalarını gerçekleştirebiliyor. İşte, 26 Aralık tarihinde açıklanan AÖL sınav sonuçları ve detaylı bilgiler

AÖL SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

MEB tarafından 9-10 Aralık 2017 tarihinde yapılan AÖL sınavının sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına AÖL'ün resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

AÖL SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN 

Adayların sınav sonuçlarını görüntüleyebilmeleri için http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adresinden Öğrenci Numarası ve şifrelerini girmeleri gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol tarafta Öğrenci Genel Bilgiler sekmesinin altında Ders Bilgileri (Alınan) kısmına tıklayın. Daha sonra çıkan pencerede Dönem Dersleri butonuna basın ve Dönem Seçiniz alanından 2017-1 dönemini seçtikten sonra AÖL 1. dönem sınav sonuçlarınızı görüntüleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER

Üniversiteyi kazanmış ve 09 - 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan sınav sonucunda mezuniyet hakkını kazanan öğrencilerin mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup, bu öğrencilerin sayfalarında mezun ibaresi yazmaktadır. Bu durumdaki öğrenciler tüm halk eğitim merkezlerinden çıkma belgesi veya e-Devlet sistemi üzerinden mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

AÖL 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME TARİHİ NE ZAMAN?

Mezun olabilmek için kredi notunu yükseltmeye çalışan öğrenciler AÖL 2. dönem kayıt yenileme tarihini araştırmaya başladı. Fakat MEB 2017-2018 Açık Öğretim Lisesi iş takvimini yayınlamadığı için kayıt yenileme tarihinin ne zaman olacağı belli değil. AÖL 2. dönem kayıt yenileme tarihi belli olduğu zaman haberimizden öğrenebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!