AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖL 3. dönem sınavı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı AÖL 3. dönem sınavı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 09:43

On binlerce Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrencisinin heyecanla beklediği AÖL 3. dönem sınavları için artık çok kısa bir süre kaldı. 7-8 Temmuz tarihlerinde söz konusu sınava katılım sağlayacak adaylar, sınava giriş için zorunlu olan, sınav giriş belgesinin ne zaman adaylarla paylaşılacağını sorguluyor. Peki, AÖL sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan AÖL 3. dönem sınavlarına ait sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağı sınava girecek olan öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Hangi okulda sınava gireceğini öğrenmek isteyen AÖL öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sınav giriş belgelerini ne zaman yayınlayacağını öğrenmek istiyor. İşte, MEB'in AÖL 3. dönem sınavı için giriş belgelerini yayınlayacağı tarih...

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Lise eğitimine dışarıdan devam eden ve AÖL'de eğitim alan on binlerce öğrenci, AÖL 3. dönem sınavlarının giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Ülke çapında yapılacak olan ve çok sayıda öğrencinin katılım sağlayacağı AÖL 3. dönem sınavları için sınav giriş belgeleri, 3 Temmuz Salı günü MEB tarafından yayınlanacak.

Haberin Devamı

Bakanlık söz konusu sınav giriş belgelerini erişime açtıktan sonra, MEB'in resmi internet sitesinden güvenlik Kodu, öğrenci numarası ve şifre ile öğrenci girişi yapan öğrenciler menüden sınava giriş belgesi alabilirler ve sınava giriş yerlerini öğrenebilirler.

AÖL SINAVI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

BAKMADAN GEÇME!