AÖF yaz okulu sınav yerleri belli oldu mu? Yaz okulu sınavı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

AÖF yaz okulu sınav yerleri belli oldu mu  Yaz okulu sınavı ne zaman
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 20, 2019 15:40

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi Sınavı) yaz okulu sınavı için geri sayım sürerken gözler sınav yerlerine çevrildi. Bu yıl kez yapılacak AÖF yaz okulu sınavı kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek. Sınav hazırlıklarına devam eden açıköğretimliler, sınava girecekleri yeri merak ediyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav yerleri belli oldu mu? Yaz okulu sınavı ne zaman?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri için açılacak Yaz Okulu için kayıtlar 24-28 Haziran'da alınmıştı, başvuru sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan şimdi sınav geri sayımını sürdürüyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav yerleri belli oldu mu? Yaz okulu sınavı ne zaman? 

Yaz Okulu'nun, bahar dönemi sonunda yapılan 3 Ders Sınavı usul ve esasları gereğince sınava katılamayan öğrenciler için de bir şans olacağına işaret eden Prof. Dr. Çomaklı, "Akademik takvime göre Yaz Okulu kayıtları 24 Haziran Pazartesi günü başlayıp 28 Haziran Cuma günü bitecek. 11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül'de final sınavları yapılacak." bilgisini paylaştı.

Hangi derslerin olacağının ilgili birim kurulunun kararı ve Üniversite Senatosunun onayı ile belirleneceğini aktaran Çomaklı, Yaz Okulu başarı değerlendirmesinin tek sınavla yapılacağını ve bunun başarı notuna katkısının yüzde 100 olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

SINAV YERLERÄ° BELLÄ° OLDU MU?

AÖF sınav yerleri sınav tarihinden 1 hafta önce duyurulmaktadır. Bu nedenleÂAÖF yaz okulu sınav yerlerinin eylülün ilk hafta açıklanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!