AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak Tarih belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 11:56

Açık öğretimde üniversite eğitimine devam eden yaklaşık 1 milyon öğrencinin katılım sağladığı sınavlar, 2 bin 564 farklı sınav binasında 4 oturumda tamamlandı. Sınavların ardından bu kez de sonuçlara odaklanıldı. Peki, AÖF güz dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, AÖF sınav sonuçları hakkında ayrıntılar...

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi ara sınavları 14-15 Aralık'ta tamamlandı. Açıköğretim Sistemi içinde bulunan iktisat, işletme ve açıköğretim fakülteleri 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarının ardından şimdi sonuçlar bekleniyor. Peki, AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama olmadı ancak geçtiğimiz yıllar baz alındığında sonuçların aralık ayının son haftası içerisinde duyurulması bekleniyor. AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı eKampüs sistemi üzerinden erişime açıldı. Açıköğretimliler, çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs sisteminden erişebiliyorlar. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF VİZE SINAV SORULARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!