AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 11:02

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) bahar dönemi ara sınavları için sayılı gün kaldı. Cumartesi-pazar günleri dört oturum halinde yapılan AÖF’ün sınav giriş belgeleri geçtiğimiz günleri paylaşılmıştı. Peki, AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri, ara sınav hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yandan çalışmalarını sürdüren açıköğretimliler bir yandan da sınav tarihi ve saatini araştırıyor. Peki, AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta yapılacak?

AÖF sınavları 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak. Sınavlar Türkiye'de sabah saat 9.30’da, öğlenden sonra saat 14.00’te, K.K.T.C. Lefkoşa’da ise sabah saat 08.30'da, öğlenden sonra ise saat 13.00'te yapılmaktadır.

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedirSınava giren öğrencilerin sınav giriş belgesini ve T.C. kimlik kartını yanında bulundurması gerekiyor.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERE DİKKAT

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!