Anadolu Üniversitesi AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2019 15:34

Üniversite eğitimlerini açıktan tamamlayan Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) öğrencileri, mezuniyet için gün sayarken, bir taraftan da üç ders sınav tarihlerini sorguluyor. Mezuniyet için en fazla 3 dersi bulunan AÖF'lülerin gireceği sınava ilişkin detaylar üniversite tarafından paylaşıldı. Peki, Anadolu Üniversitesi AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak ?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) 2019 üç ders sınavı için sayılı gün kaldı. Üç ders sınavı hazırlıklarını sürdüren açıköğretimliler, bir yandan da sınava girecekleri yer bilgisini edinecekleri sınav giriş belgesini sorguluyor. Peki, AÖF 2019 üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacak. 

Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 15:00’da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacak.

Haberin Devamı

Sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanır?

Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacaktır.

Açıköğretim öğrencilerine 'Yaz Okulu' imkanı

Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, bahar dönemi sonunda yapılan 3 Ders Sınavı usul ve esasları gereğince sınava katılamayan öğrenciler için de bir şans olacağına işaret eden Prof. Dr. Çomaklı, "Akademik takvime göre Yaz Okulu kayıtları 24 Haziran Pazartesi günü başlayıp 28 Haziran Cuma günü bitecek. 11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül'de final sınavları yapılacak." bilgisini paylaştı.

Hangi derslerin olacağının ilgili birim kurulunun kararı ve Üniversite Senatosunun onayı ile belirleneceğini aktaran Çomaklı, Yaz Okulu başarı değerlendirmesinin tek sınavla yapılacağını ve bunun başarı notuna katkısının yüzde 100 olacağını duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!