Antony'den 'Vurulduk ey halkım unutma bizi'

Güncelleme Tarihi:

Antonyden Vurulduk ey halkım unutma bizi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 13:22

İngiliz müzik grubu Antony & The Johnsons dün akşam Açıkhava’da verdiği konserine 'Vurulduk ey halkım unutma bizi' şarkısıyla başladı. İzleyicilerin hiç de beklemediği bu sürpriz sonrası müzikseverler sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

Antony & The Johnsons olarak tanınan ve ülkemizde sıkı bir hayran kitlesine sahip olan İngiliz şarkıcı ve besteci Antony İstanbul’daki ikinci konserini Harbiye Açıkhava'da verdi.

İstanbul Caz Festivali kapsamında 'Cut the World' başlıklı konserini veren Antony and the Johnsons, hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

Şarkılarını Anthony Weeden yönetimindeki Filarmoni İstanbul eşliğinde söyleyen Antony Hegarty, konserine Selda Bağcan'ın derlemesi "Vurulduk Ey Halkım Unutma Bizi"yi söyleyerek başladı. Düzgün telaffuzuyla da dikkat çeken sanatçı büyük alkış aldı.  

 

Türk hayranları tarafından Amerika'nın Zeki Müren'i yakıştırması da yapılan Antony and the Johnson geçen gelişinden bu yana İstanbul'da hayatın nasıl gittiğini sorup "daha kötü" cevabını alınca Amerika'ya değindi ve "Bizim durumumuz da kötü Obama ve Romney arasında seçim yapmak zorundayız. Ama Obama'nın ikinci turundan yine de umutluyum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!