Antalya'ya yıldızlar konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya yıldızlar konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2008 17:07

Antalya bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Uluslararası Avrasya Film Festivali'ne davet edilen ünlü oyuncuların peş peşe gelmesiyle, Hollywood'u aratmamaya başladı. Bugün ise kente ABD'li ünlü film yıldızları Mickey Rourke, Kevin Spacey ve Marisa Tomei de geldi.

Haberin Devamı

İŞTE ANTALYA'NIN ÜNLÜ KONUKLARI

45'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali ile paralel gerçekleştirilen 4'üncü Uluslararası Avrasya Film Festivali, filmleri tüm dünyada gösterilmiş birbirinden ünlü oyuncuları konuk etti. İlk gün dünyaca ünlü aktrist Jacqueline Bisset ile ABD'li aktör Michael York film izleyip Antalya'yı gezdikten sonra ülkelerine döndü. Ardından Danny Glover, Matthew Modine, Michael Ironside ve Adrien Brody kente geldi.

‘Son İmparator’ filminin başrol oyuncularından Çinli yıldız John Chen'in jüri üyesi olduğu festivale, bugün de ABD'li 3 ünlü film yıldızı geldi. Bugün festivalde özel gösterimi yapılacak ‘Güreşçi’ filminin başrol oyuncusu olarak Oscar'a aday Mickey Rourke, havaalanı CIP salonundan kente giriş yaptı. Pırlanta tasmalı köpeği ‘Loki’ ile seyahat eden Rourke, iner inmez sigara içmek istedi. Fakat salonda bunun yasak olduğu söylenince, elinde çakmakla kendisini bekleyen VIP araca vakit kaybetmeden bindi. Aktör konakladığı otele ayak basar basmaz, hemen bir sigara içti.
Yarım saat sonra ise aynı filmin ünlü oyuncularından Marisa Tomei sade bir kıyafetle kente geldi. Amerikan romantik- komedi filmlerinin ünlü siması, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan oteline gitti. Rourke ile Tomei, filmlerinin özel gösterimine katılacak.

Haberin Devamı

Son olarak ABD'li ünlü aktör Kevin Spacey, CIP salonundan giriş yaptı. ABD’den Frankfurt, İstanbul ve Antalya aktarmalı uçuş yapan Spacey, gazetecilerin görüntü almasını istemedi. Gazeteciler havalimanı salonundan uzaklaştırılırken, apronda sigara içen Spacey de diğer ünlü oyuncular gibi Hillside Su Otel'e geçti.

Yarın gece de 1980'lerin seks sembolü olarak kabul edilen Bo Derek Antalya'ya gelecek. Festival için gelen tüm ABD’li aktör ve aktristler, 19 Ekim’de Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek kapanış ve ödül töreninde ödül verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!