Antalya'da zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada zincirleme trafik kazası: 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2011 11:36

Antalya'da freni boşalan kamyon, 4 otomobil, 1 kamyonet ve 1 motosiklete çarptıktan sonra yol kenarındaki dükkana girerek durabildi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı Kütükçü Kavşağı'nda freni boşalan Sinan Kaya (29) yönetimindeki kamyon, karşı şeride geçerek trafik ışıklarında bekleyen Durmuş Ali Öz yönetimindeki  ve Mehmet Kıpık yönetimindeki otomobiller ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen plakasız motosiklete çarptı. Kamyon, yol kenarında bulunan bir dükkana girerek durabildi.

Çarpmanın etkisiyle geriye doğru hareketlenen otomobiller, arkalarında bekleyen Gözde Tırnaünsal (38) yönetimindeki otomobil, Durmuş Ali Barış'ın (50) kullandığı otomobil ile Cengiz Demirtaş (43) yönetimindeki kamyonete çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü ile 07 EG 141 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Kıpık ve çocukları 1 yaşındaki Fatih Alper Kıpık ile 5 yaşındaki Feyza Kıpık yaralandı.

Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Aydın'dan Antalya'ya ev eşyası getirdiğini belirten kamyon sürücüsü Sinan Kaya gazetecilere, “Fren boşaldığı için duramadım. Korna çalarak diğer sürücüleri uyardım. Önümdeki yayalara ve araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdım ancak kaza yapmaktan kurtulamadım” dedi.

Polis ekipleri yol kenarındaki dükkana giren kamyonu, çekiciyle çıkardıktan sonra yolu trafiğe açtı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!