Antalya'da ormanlık alanda kemik parçaları bulundu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada ormanlık alanda kemik parçaları bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 15:36

Kumluca'da ormanlık alanda bulunan kemik ve elbise parçalarının, 7 ay önce kaybolan 81 yaşındaki Keziban Gülüş'e ait olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İlçenin Yenikışla köyü Sarıalalar mevkisinde ormanlık alanda dolaşan bir kişi, yerde el feneri buldu. Bölgede 7 ay önce kaybolan Keziban Gülüş'ün yanında el feneri olduğunun belirtilmesi üzerine, kadının yakınları ve jandarmaya bilgi verildi.
Jandarma ekiplerinin bölgede dere yatağı ve çevresinde yaptığı aramada, Gülüş'e ait olduğu tahmin edilen elbise parçaları, ayakkabı, başörtüsü ve kemikler bulundu. Yakınlarının elbise parçalarının Gülüş'e ait olduğunu söylemesi üzerine yapılan detaylı araştırmada, yaşlı kadına ait takılar da bulundu.

Olay yerindeki kemikler ve eşyalar, jandarma ekipleri tarafından toplandı. Kemikler, kesin olarak Gülüş'e ait olup olmadığının tespiti için otopsi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olay yerine gelen ve sinir krizi geçiren Gülüş'ün yakınlarını jandarma ekipleri ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Keziban Gülüş'ten, damadının vefatı nedeniyle gittiği Çayiçi köyündeki kızının evinden 26 Mayıs'ta ayrıldıktan sonra haber alınamamıştı.
Ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine bir hafta süren arama çalışmalarından da bir sonuç alınamamıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!