Antalya'da kaçak elektriği görüntüleyen kameramana saldırı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada kaçak elektriği görüntüleyen kameramana saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 23:38

Antalya'da kaçak elektrik kullandığı belirlenen eve baskın düzenleyen TEDAŞ görevlisi ve olayı görüntüleyen televizyon kameramanı, ev sahibi ve yakınları tarafından darp edildi.

TEDAŞ Tahakkuk Tahsilat Kaçak Takip Müdürü Mustafa Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fevzi Çakmak mahallesinde hatta kanca atarak kaçak elektrik kullandığı ihbar edilen eve baskın düzenlediklerini bildirdi.

Baskının evde kimsenin bulunmadığını sırada yapıldığını belirten Ak, düzeneğin yerinden söküldüğü sırada, ev sahibi olduğu belirtilen C.Ç. ve beraberindeki 3 kişinin kendilerine saldırdığını iddia etti.

Ak, ellerinde bıçak olduğu belirtilen saldırganların Ercan Koç adlı teknisyen ile baskın anında çekim yapan ART kameramanı Bilal Güneş'i darp ederek kamerasını kırdıklarını, kendisine ait cep telefonunu ve olay anında kullanılan fotoğraf makinesini de gasp ettiklerini söyledi.

Mustafa Ak, C.Ç'ye ait evde kaçak elektrik kullanıldığının daha önce de tespit edildiğini ve 5-6 kez abone hakkında tutanak tutulduğunu belirtti.

Olayın ardından kaçan sanıklardan C.Ç. ile M.K. yakalanırken, diğer iki sanığın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!