Antakya'da terk edilen koca dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Antakyada terk edilen koca dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2009 12:49

ANTAKYA'da eşi tarafından terk edilen garson 30 yaşındaki Murat Akkoç, kentin meydanında tabancayla rastgele ateş ederek çevredekilere korku dolu dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

Dün saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'na gelen Murat Akkoç, Atatürk Anıtı önünde üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek rastgele ateş etmeye başladı.

Bu sırada çevrede bulunanlar panik ve korkuyla sağa sola kaçıştı, kimileri de kendilerini yere attı. Silah sesleri üzerine çok sayıda polis de olay yerine gelip önlem aldı. Vatandaşları meydandan uzaklaştıran polis, çelik yelek giyerek Murat Akkoç'u ikna girişiminde bulundu. Ancak tabancayı başını dayayan genç, “Ben polise ateş etmem. Benim onlarla bir sorunum yok. Benim sorunum eşimle. Buraya Emniyet Müdürü'nü istiyorum o gelecek, yoksa teslim olmam” diye bağırdı.

Bu sırada konu hakkında bilgi alan Hatay Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, bazı müdür yardımcılarıyla birlikte olay yerine geldi. Müdür Kalyoncu ile üst düzey müdürleri bir anda karşısında gören Murat Akkoç, silahı yere bırakıp ağlamaya başladı. Sinir krizi geçiren Akkoç, polisler tarafından kargatulumba ambulansa alınıp Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Eşi tarafından terk edildiği için bunalıma girdiği belirlenen Murat Akkoç hakkında silah sıkıp, korku ve paniğe yola açtığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!