Annenin öldürdüğü bebeğin cenazesini baba gözyaşları içinde aldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 12:43

Adana'da annesi tarafından dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen 15 aylık kızı Emine Pınar Korkmaz’ın cenazesi, babası tarafından morgdan alındı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde önceki gece yaşandı. İddiaya göre Aysel Yıldırım  (23) bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılarak, daha önce iki kez evlilik geçiren 6 çocuk babası otomobil lastikçisi İlhami Korkmaz (48) ile iki yıl önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. 

Çiftin bu beraberliklerinden 1’i kız 2 çocukları dünyaya geldi. 15 aylık kızları Emine Pınar'dan sonra yaklaşık 20 gün önce de İlhami adını verdikleri erkek bebek dünyaya getiren Aysel Yıldırım ile İlhami Korkmaz arasında son zamanlarda yaşanan geçimsizlik had safhaya ulaştı. İlhami Korkmaz’ın kendisiyle ilgilenmediğini ve ikinci eşiyle görüştüğünü ileri süren Aysel Yıldırım önceki gece 15 aylık kızı Emine’yi feci şekilde dövdü.

Haberin Devamı

Annenin öldürdüğü bebeğin cenazesini baba gözyaşları içinde aldı

Kızının sesinin kesildiğini ve hareket etmediğini gören Aysel Yıldırım, hemen İlhami Korkmaz’ı aradı. Eve gelen Korkmaz, 112 Acil Servis’i aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Emine’nin öldüğünü belirledi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından bebek, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Polis ekipleri baba İlhami Korkmaz'ın ifadesine başvururken, daha öncede basit yaralama suçundan aranması olan anne Aysel Yıldırım’ı gözaltına aldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından emniyete götürülen Aysel Yıldırım, “Neden bebeğinizi öldürdünüz?” sorusuna “Evet öldürdüm işte ne var? Allah kocamın belasını versin" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Talihsiz bebeğin otopsisinin ardından baba İlhamı Korkmaz Adli Tıp Kurumu'na geldi. Baba, morg önünde gözyaşlarını tutamayarak uzun süre ağladı. Bir süre sonra da cenazeyi morgdan alan baba, burada da küçük bir cenaze torbasına konulan bebeğini görünce yine gözyaşlarına boğuldu. Kız bebek, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.

Annenin öldürdüğü bebeğin cenazesini baba gözyaşları içinde aldı

Haberin Devamı

ADLİYE GÖTÜRÜLÜRKEN AĞLADI

Adana’da 1 yaşındaki kızı Emine Pınar Korkmaz’ı döverek öldüren Aysel Yıldırım, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis aracına bindirilen Yıldırım, gazetecilerin soruları üzerine gözyaşı döktü.

Anne, sağlık kontrolünün ardından götürüldüğü adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Öte yandan, babasıyla aynı adı taşıyan ve Aysel Y'nin gözaltına alınıp olayın yaşandığı evden çıkartıldığı sırada kucağında bulunan 15 günlük oğlu İlhami K'nin ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yurduna yerleştirildiği belirtildi.

Bu arada, İlhami K'nin ilk evliliğinden 2, devam eden ikinci evliliğinden ise 4 çocuğunun daha olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!