Annesinin izinde

Güncelleme Tarihi:

Annesinin izinde
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 25, 2012 00:00

BURSA Gazeteciler Cemiyeti ve merkez Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ’Aydınlarla Yüz yüze’ söyleşilerine konuk olan ’Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin oyuncuları Bennu Yıldırımlar ve Evrim Solmaz, hayranlarıyla sohbet etti.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ANNELER VE KIZLARI - FOTO GALERİ

Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Salonu’ndaki söyleşiye Kanal D’de yayınlanan ’Umutsuz Ev Kadınları’ adlı dizide ’Nermin’ karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar ve ’Zeliş’ rolündeki Evrim Solmaz katıldı. Yıldırımlar, söyleşiye kızı 13 yaşındaki Ada Yıldırımlar’ı da getirdi. Bursalı kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinliğe, dizinin başrol oyuncularından Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Özge Özder mazeretlerinden dolayı gelemedi. Ancak, Düvenci söyleşiye telefonla bağlanarak sevenlerine sürpriz yaptı.

Amerika’da yayınlanan ’Desperate Housewives’ dizisinin Türkçe uyarlaması olan ’Umutsuz Ev Kadınları’ ile ilgili sorularını yanıtlayan Bennu Yıldırımlar, "Dizinin orijinal versiyonu son sezonunda, bizim ise elimizde yaklaşık iki sezonluk metin var. Ama ne kadar süreceği kesin değil" diye konuştu. Yıldırımlar, kadına karşı şiddet konulu fotoğraf çalışmasında yer almasıyla ilgili soru üzerine ise "Elimden geldiğince yer almaya çalışıyorum. Sağ olduğum sürece daha fazlasını yapmak istiyorum" dedi.

Dizideki karakterinin analizini yapan Evrim Solmaz ise kadınlarda bakımlı olmanın önemli olduğunu belirterek, "Evrim olarak her daim bakımlı değilim. Yoğunluktan dolayı en azından Zeliş kadar değilim" dedi. Solmaz, 3’üncü Antalya Televizyon Ödülleri ile ilgili olarak da, "Ödül almamış olsak bile, bizim en büyük ödülümüz sizlerin ilgisidir" diye konuştu.

Haberin Devamı

KIZI DA TÄ°YATROCU
 
Bennu Yıldırımlar daha önce mesleÄŸini kızı Ada'ya aşıladığını açıklamıştı. Yıldırımlar'ın 2 yaşından itibaren tiyatroya götürmeye baÅŸladığı kızı çocuk oyunlarında da rol alıyor.Â

                                                                         Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!