Annesinden para çalınca korkunç gerçek ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Annesinden para çalınca korkunç gerçek ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 11:17

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kız çocuğuyla şantaj karşılığında birlikte olan ve şantajla 5 bin lira para isteyen genç, kız çocuğunun annesinin cüzdanından para çalması sonucu yakayı ele verdi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi A.K. (19) sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan lise öğrencisi A.Ş. (17) ile tanıştı. Bir süre sosyal medya üzerinden görüşen A.K. ve A.Ş. birbirlerine özel fotoğraflarını gönderdi. A.K. daha sonra, "Benimle birlikte olmazsan bunları internet üzerinden yayarım rezil olursun, ailen öğrenir" dedi. Kız çocuğu bu tehdit üzerine A.K. ile birlikte oldu. A.K. bununla da yetinmeyerek, "Ailem ile aram kötü, Adana'dan başka şehre gideceğim, bana 5 bin lira getir yoksa bu görüntüleri herkese gösteririm" diyerek şantajla bu kez para istedi. 

MAHKEME TUTUKLADI

Kız çocuğu o kadar parasının olmadığını söyledi ancak A.K. parayı getirmemesi halinde olacaklardan sorumlu olmayacağını belirtti. Kız çocuğu tehdit karşısında annesinin cüzdanından her gün para çalmaya başladı. Annesi bu durumu fark ederek okuldaki rehber öğretmenine "Kızım benim cüzdanımdan para çalıyor daha önce böyle bir şey yapmazdı, şimdiye kadar 500 lira çaldı. Onunla konuşur musunuz ne sorunu var" dedi.

Rehber öğretmen kız çocuğunu yanına çağırıp durumu anlatarak nedenini sordu. Bu soru üzerine kız çocuğu rehber öğretmenine başından geçen her şeyi tek tek anlattı. Öğretmen hemen durumu Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne bildirdi. Bunun üzerine gözaltına alınan A.K., emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmedi. Zanlının bilgisayarına ve cep telefonuna el konuldu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!